Schürrle
can't be touched
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 3.071
- Поени од реакции
- 2.183
Здраво сакам да прашам гледам голф 4 е еуро 4 дали може уште да се царини или не?
Moze ako e stvarno euro 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво сакам да прашам гледам голф 4 е еуро 4 дали може уште да се царини или не?
центрирам и балансирам редовно, не штедам пари за тоа...Koga menuvas gumi zadolzitelno treba prednicata da ja centriras.
центрирам и балансирам редовно, не штедам пари за тоа...
мишелинот е за никаде, кој знае која категорија ја носат кај нас
и тоа го гледам, се сум се едуцирал, начитал...ама џабе, мишелинот е тапа гума, никогаш повеќе не би ја зел, па и џабе да ми ја даваат! крај!Treba da ja gledas I godinata na proizvodstvo na gumata.Ne smeat da bidat postari od 3 godini.
Со оригиналните од фабрика на секоја ќе ги минеш толку без да се скини, откако ќе смениш прв пат не е баш паметно да возиш повеќе од 50-60 000 со еден каиш, деловите што се носат кај нас се со Ш квалитет.Za toa na audi rebrast kais u service schedule pise na 210.000km da smenam,a na francusko vozilo ke smenis 4 pati u tia 200.000km.Za komfort nema sho da se prae muabet,germansko si e germansko.
Ni tie ni tie,Fulda ili Goodyear[DOUBLEPOST=1494147122][/DOUBLEPOST]
Daj prati tuka da procitame kaj pisuva deka rebrast se menuva na 210.000 km
Со оригиналните од фабрика на секоја ќе ги минеш толку без да се скини, откако ќе смениш прв пат не е баш паметно да возиш повеќе од 50-60 000 со еден каиш, деловите што се носат кај нас се со Ш квалитет.
Нема врска германско/италијанско/француско, како ќе се погоди, имам пријатели што возат германски возила во класа со моето и имаат потрошено 3 пати повеќе од јас на реното во 5 години откако ми е купено. Ако купуваш ново возило, мое мислење е дека е најпаметно јапонско, имам пријатели со Mitsubishi Outlander, Honda CR-V, Mitsubishi Lancer,Toyota Corolla и сите се презадоволни од возилата.
2 години даваат и на други места за ребраст не само во овластен, ама 2 години и 210000км не е исто, за 2 години 210 000 таксист да работиш нема да ги спукаш, просечно едвај 20 000 годишно се возат во Македонија.Eve kaj pisuva.
Прегледај го приврзокот 170339[DOUBLEPOST=1494172644][/DOUBLEPOST]
Kaj nas ides u ovlasten servis ili specijalist za germanski vozila i ti stavaat originalni delovi so 2 godini garancija.
2 години даваат и на други места за ребраст не само во овластен, ама 2 години и 210000км не е исто, за 2 години 210 000 таксист да работиш нема да ги спукаш, просечно едвај 20 000 годишно се возат во Македонија.
motor na lance i rajatNi tie ni tie,Fulda ili Goodyear[DOUBLEPOST=1494147122][/DOUBLEPOST]
Daj prati tuka da procitame kaj pisuva deka rebrast se menuva na 210.000 km
и ќе си возиш југо 45motor na lance i rajatna sekoj 100 000 km se menuva.
и ќе си возиш југо 45![]()
југо 45 напишав, впрочем...Na jugoto motorot ne e na lance
skoda e na lance opel ima na lance golf istoи ќе си возиш југо 45![]()
Eve kaj pisuva.
Прегледај го приврзокот 170339.