Со што можам да ги фарбам пластичните делови од вратата (рачки и лајсни) , изгореле од сонцето и не изгледаат убаво![]()
Пробај со средства кои ја враќаат црната боја, имаш од скоро сите производители на авто-козметика.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со што можам да ги фарбам пластичните делови од вратата (рачки и лајсни) , изгореле од сонцето и не изгледаат убаво![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Diesel_particulate_filterДали некој може да ми објасни повеќе за ДПФ Филтерот. Имам Опел Корса 1.3 дизел, пред некое време не ми палеше али ја однесов на мајстор и ми кажа дека ми е до ДПФ филтерот, да не ја урочам али сега колава е топ.
Човекот ми кажа што како функционира ДПФ филтерот, али бидејќи немам големо познавање во коли не го сфатив баш најубаво. Дали некој ќе може да ми објасни поубаво?
Секако дека да Алфа ромео посебно 147цата е сеа јас ако би зимал би ја земал 2.0 пошто секако е боље а иначе тој мотор нема гајле. И плин ако има плус мада ако сакаш права алфа без плин.Алфа 147 1.6 или 2.0 мотор? И едно просто прашање. Алфа да или не?![]()
Ако сакаш препорачано за FIAT,тогаш Selenia Gold.Некое мислење за масло, какво да користам за фиат брава 1.6 16v 103 коња, сакам да го сменам...
Имам едно прашање ако може некој да ми одговори накратко, имам положено градска и сега сакам да аплицирам за дозвола во полиција, дали испитниот центар треба да ми даде некое писмено уверение за положен испит или електронски ме убацуваат во системот?? Ти даваат некоја потврда кога положиш да покажеш на полиција или не?, приметив повеќето кои положија не добиваа писмени уверенија па да прашам за секој случај, Благодарам.
Некое мислење за масло, какво да користам за фиат брава 1.6 16v 103 коња, сакам да го сменам...
Искуства со рено меган 1.5дци ? итно
Искуства со рено меган 1.5дци ? итно
имам... џам... само имаше една серија проблем со изместен заден трап и подвозје (седан), па рекламираа оние што знаеа...друг проблем нема...Искуства со рено меган 1.5дци ? итно