Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога се менуваат плочките,воздух мора ли да се испушти?
Не,туку само отвори го капачето за глицерин и потоа цилиндерот вовлечо крајно до шепата и си ставаш новото се така .....Кога се менуваат плочките,воздух мора ли да се испушти?
Не,туку само отвори го капачето за глицерин и потоа цилиндерот вовлечо крајно до шепата и си ставаш новото се така .....
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Може и така ,ама ќе биде малку нерамномерно кочење со другите тркала но тоа зависи што кола до кола што и не е страшно и вака како што сакаш.Јас како што имам гледано,се вади тркалото,се избива осигурачето,се вади старата плочка,и се става новата плочка..Се мести осигурачето,се тура тркалото и тоа е тоа..Целата процедура не трае ни 20 минути.
Оф леле стварно немаш среќае ајде сеа кажејте оти не сум баксуз од човек. минатта недела на св трифун комшијата ми ја набија вратта и добро ја направих исполирах цела кола си плати човеко плус јас додадех од мене нешто за полирајнто и вајвечер друг комшија со гумата го потпире бранико не е пукнат ни набиин само издрцан и ајде како да не се изедаш од мака сега, па до толку да сум баксуз. Но прашањето ми е дали со некоја си полир мас ќе се покријат тие решки на десната страна од бранико ?
е ајде сеа кажејте оти не сум баксуз од човек. минатта недела на св трифун комшијата ми ја набија вратта и добро ја направих исполирах цела кола си плати човеко плус јас додадех од мене нешто за полирајнто и вајвечер друг комшија со гумата го потпире бранико не е пукнат ни набиин само издрцан и ајде како да не се изедаш од мака сега, па до толку да сум баксуз. Но прашањето ми е дали со некоја си полир мас ќе се покријат тие решки на десната страна од бранико ?
Јас како што имам гледано,се вади тркалото,се избива осигурачето,се вади старата плочка,и се става новата плочка..Се мести осигурачето,се тура тркалото и тоа е тоа..Целата процедура не трае ни 20 минути.
Ili e usis ili od interkuler ako e so turbo
Предлог за летни гуми 205/55/16? Добри се тигарот како едни од поефтините? Или да одам на нешто поскапо, Данлоп и Пирели има на попуст гледам. Годишно возам околу 4000-5000 км.
Со таа километража годишно, во димензија 195-55/15, возев Тигар Прима, и не беше нешто посебно, после 3-та година, односно некои 12-13000 км. Издржаа околу 20000 км и 5 години, и станаа пластика, па ги заменив со Дебица Престо, со кои досега поминав околу 12000 км за 3 години и према Тигарот се доста поубави.Предлог за летни гуми 205/55/16? Добри се тигарот како едни од поефтините? Или да одам на нешто поскапо, Данлоп и Пирели има на попуст гледам. Годишно возам околу 4000-5000 км.