Поло ми е нешто најбезвезе.Толку се демоде коливе.Пробале да направат од VW мал голф,ама очајно изгледаат еве веќе 2-3 генерации.Внатре ми е како 101 во шалтаблата.Второ овие се утепани од возење.какви 120000км.Види да не фали една 0 во тие 120
Голф земи бензин 1.4 или ибица нешто.Тие се со малку километри,а не коли кои се заборавиле со враќање на километражи[Да надополнам откако го видов мислењето на член подолу.Пежо 206 исто така е добар избор втор после голфот и евтино за одржавање
DOUBLEPOST=1455588119][/DOUBLEPOST]
Добар е моторот 1.4Hdi.Немаш мани.Пежо 206 гледај трапот доле и да е некое сочувано.Ако е трап има многу работа и ретко кој се нафаќа да го прави,a да е добар мајстор.Јас 206 ка барав за на девојчево мое сестра(не го знам називов за тоа што ми паѓа

)
Не успеав да најдам саглам пежо 206.Се беше многу лошо сочувано.Ако најдеш добро некое кое не е како во вц одено во него тогаш земи го.
Споредба со голф 4 нема. Голфот е 10 пати подобар и со убедливо поквалитетни материјали во ентериерот:Едноставно совршенство према пежото.Не дека правам лице или дека јас возам голф 5,но голф 4 е навистина без конкуренција возило.
Голф 4 убав се наоѓа за 2600-2700.Плин уште 350 евра и вози џабе.Тоа не само што е преценет туку е најдобра инвестиција во моментов.Така да не е преценет.Дизелите се извозени па не би ги земал во обзир,па бензин со плин или пак само на бензин е најдобра варијанта
Пежо 206 1.4 хди пак ќе речам ако најдеш убаво земај го под услов да е до 2500-2600 евра за моделите 2003-2005 година.