Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со радио модулатор со усб приклучок преку приклучок-запалка ќе работи јас го користам на ауди ама звукот не е тоа- тоаДечки како да најдам решение да приклучам USB или да направм некако да ми пушта MP3 во VW Golf 5 ? го имам оној стандарден player што само пушта обично CD,и дали ќе работи некој плеер да купам и да го пуштам кај упаљачот ?
Дечки како да најдам решение да приклучам USB или да направм некако да ми пушта MP3 во VW Golf 5 ? го имам оној стандарден player што само пушта обично CD,и дали ќе работи некој плеер да купам и да го пуштам кај упаљачот ?
Со радио модулатор со усб приклучок преку приклучок-запалка ќе работи јас го користам на ауди ама звукот не е тоа- тоа
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Zdravo eden tocak na yugo mi blokirase i go ocistiv klipceto, ispustiv vozduh na site trkala i sega nemam nikakvi kocnici, odnosno zadnite pri vozna posle nekolku trukanja mi kocat. Koga trukam na kocnica nekoj zvuk se slusa od kaj motorot odnosno od kaj karburatorot. Klipcinja sum cistel i vozduh sum ispustal povece pati no vakov problemn sum nemal. Care?
Da ne proteklo klipceto, proveri da ne tece. Ili ne si go ispustil dobro vazuhot. Probaj ispusti malce direkno kaj pumpata pod hauba. A toa od kaj karburatorot moze da ti e skinato crevoto za vakuum so odi od servo pumpata vo motorot.Zdravo eden tocak na yugo mi blokirase i go ocistiv klipceto, ispustiv vozduh na site trkala i sega nemam nikakvi kocnici, odnosno zadnite pri vozna posle nekolku trukanja mi kocat. Koga trukam na kocnica nekoj zvuk se slusa od kaj motorot odnosno od kaj karburatorot. Klipcinja sum cistel i vozduh sum ispustal povece pati no vakov problemn sum nemal. Care?
A toa igra li uloga nesto so kocnicite mislam na crevoto?Da ne proteklo klipceto, proveri da ne tece. Ili ne si go ispustil dobro vazuhot. Probaj ispusti malce direkno kaj pumpata pod hauba. A toa od kaj karburatorot moze da ti e skinato crevoto za vakuum so odi od servo pumpata vo motorot.
Дечки како да најдам решение да приклучам USB или да направм некако да ми пушта MP3 во VW Golf 5 ? го имам оној стандарден player што само пушта обично CD,и дали ќе работи некој плеер да купам и да го пуштам кај упаљачот ?
Ako e samo puknato ke bide malce tvrdo kocenjeto, ako e celo skinato nema da raboti servo kocenjeto i motorot nema da raboti ujbavo poso tamu ke vlece fals vazduh.A toa igra li uloga nesto so kocnicite mislam na crevoto?
Јас купив модулатор и ме чинеше 1100 ден и пак не е тоа иако одлично си работи без проблем ама звучките во колата доста силна кога пуштам радиото,а со модулаторот ограничена јачина на звучки односно не е исто како со радиото.Ubavo ti vikaat, samo ne se lazi da kupuvas USB modulator od pazar.Jas dve kupiv i gi poebav i dvete za godina i pol.Otidoa 600-700 denari badijala.
Јас купив модулатор и ме чинеше 1100 ден и пак не е тоа иако одлично си работи без проблем ама звучките во колата доста силна кога пуштам радиото,а со модулаторот ограничена јачина на звучки односно не е исто како со радиото.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Го подесив и модулаторот на највисок тон и пак не е тоа-тоа све сум направил затоа ЦД Ауто плеер џарџер му е мајката ама ЦД-њата е демоде (мртов) и барав алтернатива нешто како УСБ хаб со кабел што се приклучува во радиото тоа местото на ЦД џарџер (или како викате) и со тоа и со УСБ се приклучува и слушаш квалитетна музика .Па и на модулаторот ти се подесува тон бе друже... Попушти го тонот на модулаторот до максимум... Ми нема логика да е послаб звукот кога слушаш музика од модулаторот, бидејки и тој работи на FM фрекфенција односно плеерот во колата го препознава како радио станица...