Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако го возиш низ град, не гледам причина зошто би купувал крос мотор?Купи си street-bike за истите пари.Што мислите за моторов го има ли некој? Вреди ли за парите 250ccm 19,5 hp 1850 euro
Не знам дали имам право да возам 300ццм затоа што имам возачка А категорија само 2 месеци.Novite Ninji se 300cc. Toa e i najdobar izbor vo taa klasa.
Финански најисплатливо ми е Кинезот е 2 к а хондата 3800 на бг топ , само проблем ќе биде супер спорт мотор а јас сум почетник.Од Кинез со 20 коња стигна до Јапонец со 110+ кс хахаха.
Drugar prvo sho treba da odluchish pred da kupish motor e od koja klasa. Spored mene onoj shto stvarno saka motori i shto ne kupuva samo za da go vidat niz grad ne bi kupil super-sport kako prv motor. Momenetalno best-buy nov motor za pochetnik e Yamaha MT-07, 6000 evra. Toa e toa! Ako si za poloven najdobro ti e isto naked motor da zemish, GSR 600, Gladius, ER-6n, FZ6 ili neshto slichno. Gi ima na bugarski okolu 3000 evra pa i poevtini. Tolku od mene.Финански најисплатливо ми е Кинезот е 2 к а хондата 3800 на бг топ , само проблем ќе биде супер спорт мотор а јас сум почетник.
Не сум ептен почетник возев чопер трува 250 една сезона и скутер цел живот имам возено ( пробано ) и yamaha 750 и затоа мислам дека бргу ќе му свикнам. 6000 евра ми се многу да ги издвојам за нов мотор и доколку ги имам би ги издвоил за нинџа 300 а за супер спорт се одлучив затоа што имам чопер и скутер кинески.Drugar prvo sho treba da odluchish pred da kupish motor e od koja klasa. Spored mene onoj shto stvarno saka motori i shto ne kupuva samo za da go vidat niz grad ne bi kupil super-sport kako prv motor. Momenetalno best-buy nov motor za pochetnik e Yamaha MT-07, 6000 evra. Toa e toa! Ako si za poloven najdobro ti e isto naked motor da zemish, GSR 600, Gladius, ER-6n, FZ6 ili neshto slichno. Gi ima na bugarski okolu 3000 evra pa i poevtini. Tolku od mene.
Не знам дали имам право да возам 300ццм затоа што имам возачка А категорија само 2 месеци.
Многу скапа ќе биде нинџата овде во уса е 5000 долари тука 6000 евра ццц ќе мора да почнам со цбр 600 на бг табли зошто не ми се исплаќа да почнам од нова нинџа 300
Финански најисплатливо ми е Кинезот е 2 к а хондата 3800 на бг топ , само проблем ќе биде супер спорт мотор а јас сум почетник.
Не сум ептен почетник возев чопер трува 250 една сезона и скутер цел живот имам возено ( пробано ) и yamaha 750 и затоа мислам дека бргу ќе му свикнам. 6000 евра ми се многу да ги издвојам за нов мотор и доколку ги имам би ги издвоил за нинџа 300 а за супер спорт се одлучив затоа што имам чопер и скутер кинески.
Drugar prvo sho treba da odluchish pred da kupish motor e od koja klasa. Spored mene onoj shto stvarno saka motori i shto ne kupuva samo za da go vidat niz grad ne bi kupil super-sport kako prv motor. Momenetalno best-buy nov motor za pochetnik e Yamaha MT-07, 6000 evra. Toa e toa! Ako si za poloven najdobro ti e isto naked motor da zemish, GSR 600, Gladius, ER-6n, FZ6 ili neshto slichno. Gi ima na bugarski okolu 3000 evra pa i poevtini. Tolku od mene.
Абе гледаш тој сака супер-спорт да зема, што е нејкед за него.Па не би се сложил дека мотор со 600цц и 100кс е прав избор за почетник ... Голем момент имаат тие мотори, без разлика што се 600цц ...
Абе гледаш тој сака супер-спорт да зема, што е нејкед за него.![]()