Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за почеток ми треба палењето некој да го провери (се работи за Ардиа Б 252) а од делови ми треба најпрво акумулатор 6V 12Ah, за тој знам дека нечинием и понатаму ќе може да се испитува се на раат.
Која марка на акумулатори се така по квалитетни?
Yamaha, "ALMEX" зад зградата на АМСМKazete mi nekoj moto salon vo skopje kade mozam da najdam sportski 125 cc motori za Honda salonot znam nekoj drugi ?
Fala odnapred.
-А каква цена за тебе би била „понормална“? Од-? до-?. Напиши па да ти одговорам.Некој совет или предлог за КРОС,со некоја понормална цена?
-А каква цена за тебе би била „понормална“? Од-? до-?. Напиши па да ти одговорам.
Фала ти друже. Да ми стигне само акумулаторот од Србија и ќе го барам.Електрика само кај Сале, зад Алумина на улицата кај колеџот „Нова“
Ново а сепак добро за тие пари нема да купиш. Ти останува да побараш по огласите за половни возила.До 1500 најмногу ?![]()
Нешто што ми фати око...До 1500 најмногу ?![]()
Ново а сепак добро за тие пари нема да купиш. Ти останува да побараш по огласите за половни возила.
Кога веќе си подготвен да поарчиш 1500 евра за мотор на старо, има избор огромен. Ако си насочен кон крос моделите, се наоѓаат мотори во доста солидна состојба по огласите за таа цена.
Колку што знам, Regal Raptor нема извадено крос модел. Тоа што си видел е naked street bike или cruiser!има бе кој ти рече дека нема ој во Гланз кај аеродром имаш раптор за 1450 сега е 1600 ама накај есен ќе го симнат моторот е со водено ладење и е 250 топ мотор сум возел исти таков струга а и во охрид ги има доста
Кога веќе си подготвен да поарчиш 1500 евра за мотор на старо, има избор огромен. Ако си насочен кон крос моделите, се наоѓаат мотори во доста солидна состојба по огласите за таа цена.
--- надополнето: Jul 27, 2011 10:56 AM ---
Колку што знам, Regal Raptor нема извадено крос модел. Тоа што си видел е naked street bike или cruiser!
И? И? и? Шо бидна?Утре одам да разгледам убаво една HONDA VF 750 F која онака, визуелно кога ја видов ми ја фати око. Стварно е `86 година, но има поминато се на се 40-тина ијадарки, знам со сигурност дека не е враќана километражата зашто човекот ми е познат. Има на нејзе Dunlop гуми кои се речиси нови, сеуште светат и боцките од страна им стојат, но има испразнет акомулатор. Утре одам со акомулатор, ја палам, ја брчам, ја малтретирам и следам како се однесува и ако ми го дига, правам финален пазар. Не очекувам дека ќе ја платам поскапо од 1500 евра иако човеков ми спомна 1700. Посакајте ми среќа![]()