П
Паган-др
Гостин
Мене ми беше баш ок епизодата. Имале многу полоши од оваа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и толку...ЕДИНСТВЕН добар дел:
Jimmy, do you know what happened to the last people Germans were pissed off at? Tell him, Kyle.
И делот кога им објаснуваше на германците за Кајл на германски.и толку...
Комплетно се согласувам. Од 13та сезона па навака, константно полоши и полоши стануваат, стварно е разочарувачко...Една од полошите епизоди.
Како премногу да се трудат да идат по приказната што ги забораваат порандом заебанциите и шегите.
Ама после разочарувачките последни 2 сезони ни од оваа не очекувам премногу.
Ќе направат една добра епизода колку да бидат номинирани за Греми.
И делот кога им објаснуваше на германците за Кајл на германски.
Па не беше баш германски тоа, само по некој збор тука и таму...ама тоа што Картмен го кажа беше дека тоа што го прават е грешка и дека наградите биле идеја на "децата со специјални потреби". После сака да го предаде Кајл зашто е евреин. И на крај проговорува уште неколку измислени зборови кои звучат како да се германски...барам превод за то, нешто беше во врска со евреи осеќам![]()
Па полесно е да се пронајде кодот на Да Винчи отколку да се свати епизодава.:turn:
Многу го тупеа на средината.Ама крајот беше добарПа и не беше лоша епизодава. Мене ми се свиѓаше. Олд скулСамо некако многу ми форсираа интелигентен хумор со многу скриени пораки. Боље беше порано кога правеа попрост ама далеку посмешен хумор.