Chapstick
Сам свој психолог
Значи сакам таму да одам средно , па да прашам каква е дисциплината, какви се професорите и се по ред.Ајде кој уче таму нека се огласе 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jas ucam tamu..sega ne znam sto sakas da odis dali opsta gimnazija ili ekonomsko.. ina4e tamu e dosta strogo i bara dosta ucenje profesotri ima od site i strogi i dobri a ima i dva tri profesori so koi ne mozes da izlezes na krajprobaj si srekata ako ti se uci ke uspees
![]()
Не е битно што и да се запишеш, има многу деца кои учеа математички смер, а се запишаа на економски факлутет. Запиши си се гимназија, до трета година ќе си видиш што ти оди најмногу и дали сакаш да продолжиш математичко-јазично-општо. Математичко - а ( ова ти е како припрема за факлутетите електро-машински-пмф и слични работи поврзани со математика-информатика ) е многу лесно доколку ти оди математиката, со 15 минути учење на ден може да поминеш со сите 5ки. Математичко б ( ова ти е за доктори, медицински сестри, аптекари ) има малку повеќе учење биологија и хемија, и професорка која што ќе ти предава биолгоија некои ја '' мразат '' поради тоа што е построга кон некои ученици, ама ако си учиш и си седиш мирна на часот нема да имаш проблеми : )
Не сум тип од луѓе кои се змаараат кад ке учат нивните другари/другарки оти утре другиден може и здраво да не си викаме(да ни се разминат патиштата народско кажано).Си гледам за себе, и уште од 5то -6то ме влече математика и информатика....Има време до трета година, можеби ти ќе го смениш ставот кој некој предмет, можеби другарките ќе сакат нешто друго па и ти ќе продолжиш со нив, којзнае, не се замарај уште за тоа![]()
Значи треба некој од Карев да ти одговоре (не од каубојското) па ти да си одредеш.А дали дисциплината у каубојското е подобра ?Споредба да направам?
Точно е тава горе..... Гимназијата е ного лесна , не чити тава шо го викат горе тешко било строго било .....Гимназијата од дамна го изгуби кредибилитетот, и се повеќе го губе.....