- Член од
- 16 јуни 2011
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 0
Јас се запишав гимназија не сеуште не знам дали сум примен,па кажејте ми дали е тешко или лесно како се наставниците и др.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oпшта или економско?Јас се запишав гимназија не сеуште не знам дали сум примен,па кажејте ми дали е тешко или лесно како се наставниците и др.
Кои ке му се погодат физика, биологија и хемија?Мене хемија ми предава Снежана, срце е, биологија- Братица, и со неа не си имав проблеми, само со физика мака измаќив (со љиља).Има една помлада физика (не и го знам името) таа мислам дека е подобра од нашата.прилично добри професори ке ти се погодат, освен физика биологија и хемија, тие 3 се најзае*ани, ама не се секири многу
Кои ке му се погодат физика, биологија и хемија?Мене хемија ми предава Снежана, срце е, биологија- Братица, и со неа не си имав проблеми, само со физика мака измаќив (со љиља).Има една помлада физика (не и го знам името) таа мислам дека е подобра од нашата.
мене ми пресава снежана, строга е бара знаење но и многу добро предава ако ти е нешто нејасно можеш во било кое време да ја прашаш ќе ти објасни. За тестови толерира, ако имаш послаб тест можеш усно да одговараш на таа тема за да си поправеш оценката, на некои деца и на крајот им даде тестови од претходни теми што имале послаби оценки а на крај сакаат да имаат подобра оценкаХемија која и да му се падне отиде, и Зуља и Снежана и Фроска и трите се строги, биологија антигона предава на сите во прва година(мислам), а физика лиља е огин а подобри од неа се мајката и керката соња(керката) и македонка(мајката) фиданови но сепак бараат учење
У кој клас заврши?Значи колку ми недостига школово, по 4 поминати години таму жал ми е што нема да бидам таму на 1 семтември и оваа година, но тоа е
ти?У кој клас заврши?![]()
во 9 завршив јасУ кој клас заврши?![]()
Вака јас сега од септември ќе се префрлам во Струмица у гимназијата, III ќе бидам и до сега учих гимназија ама у друг град, одлична сум и си учам, арно ама страв ми е како е таму, професори едно друо, сите шо ги знам таму се добри(по успех) а многу малку познавам,па муабетов му беше да не е многу подруго да не бараат многу повеќе знаење и сл??... хелп енибади
![]()
Вака јас сега од септември ќе се префрлам во Струмица у гимназијата, III ќе бидам и до сега учих гимназија ама у друг град, одлична сум и си учам, арно ама страв ми е како е таму, професори едно друо, сите шо ги знам таму се добри(по успех) а многу малку познавам,па муабетов му беше да не е многу подруго да не бараат многу повеќе знаење и сл??... хелп енибади
![]()