СОУ Јане Сандански Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Chapstick
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се запишав гимназија не сеуште не знам дали сум примен,па кажејте ми дали е тешко или лесно како се наставниците и др.

Јас се запишав гимназија не сеуште не знам дали сум примен,па кажејте ми дали е тешко или лесно како се наставниците и др.
Oпшта или економско?

прилично добри професори ке ти се погодат, освен физика биологија и хемија, тие 3 се најзае*ани, ама не се секири многу

прилично добри професори ке ти се погодат, освен физика биологија и хемија, тие 3 се најзае*ани, ама не се секири многу
Кои ке му се погодат физика, биологија и хемија?Мене хемија ми предава Снежана, срце е, биологија- Братица, и со неа не си имав проблеми, само со физика мака измаќив (со љиља).Има една помлада физика (не и го знам името) таа мислам дека е подобра од нашата.

Кои ке му се погодат физика, биологија и хемија?Мене хемија ми предава Снежана, срце е, биологија- Братица, и со неа не си имав проблеми, само со физика мака измаќив (со љиља).Има една помлада физика (не и го знам името) таа мислам дека е подобра од нашата.

Хемија која и да му се падне отиде, и Зуља и Снежана и Фроска и трите се строги, биологија антигона предава на сите во прва година(мислам), а физика лиља е огин а подобри од неа се мајката и керката соња(керката) и македонка(мајката) фиданови но сепак бараат учење

Хемија која и да му се падне отиде, и Зуља и Снежана и Фроска и трите се строги, биологија антигона предава на сите во прва година(мислам), а физика лиља е огин а подобри од неа се мајката и керката соња(керката) и македонка(мајката) фиданови но сепак бараат учење
мене ми пресава снежана, строга е бара знаење но и многу добро предава ако ти е нешто нејасно можеш во било кое време да ја прашаш ќе ти објасни. За тестови толерира, ако имаш послаб тест можеш усно да одговараш на таа тема за да си поправеш оценката, на некои деца и на крајот им даде тестови од претходни теми што имале послаби оценки а на крај сакаат да имаат подобра оценка :) . Не плаши се ако ти се падне Снежана, Зуља знам дека е строга а за Фроска прв пат слушам не ја знам жената.

Значи колку ми недостига школово, по 4 поминати години таму жал ми е што нема да бидам таму на 1 семтември и оваа година, но тоа е

Значи колку ми недостига школово, по 4 поминати години таму жал ми е што нема да бидам таму на 1 семтември и оваа година, но тоа е
У кој клас заврши? :D

Вака јас сега од септември ќе се префрлам во Струмица у гимназијата, III ќе бидам и до сега учих гимназија ама у друг град, одлична сум и си учам, арно ама страв ми е како е таму, професори едно друо, сите шо ги знам таму се добри(по успех) а многу малку познавам,па муабетов му беше да не е многу подруго да не бараат многу повеќе знаење и сл??:tapp: ... хелп енибади :)

Вака јас сега од септември ќе се префрлам во Струмица у гимназијата, III ќе бидам и до сега учих гимназија ама у друг град, одлична сум и си учам, арно ама страв ми е како е таму, професори едно друо, сите шо ги знам таму се добри(по успех) а многу малку познавам,па муабетов му беше да не е многу подруго да не бараат многу повеќе знаење и сл??:tapp: ... хелп енибади :)

Нема од што да се плашиш, а немора ни да учиш ако имаш добри врски.... :D

Шала на страна, не сум учил во Гимназијата ама тие што ги познавам што учеле таму немале некои поголеми проблеми со професорите. Многу позаебани професори има во Никола Карев ( Каубојското :cuc: ) отколку во Гимназијата.

ПС: Тоа што го кажав за врските е точно ;)

ves-s
Најпрво две прашања од мене до тебе, а после ти прашувај колку ти душа сака. Сè ќе ти раскажам. :)
Каде учеше прва и втора? :)
Каков смер сакаш да се запишеш?

Штом ќе бидеш 3та, тогаш ќе ги фатиш сите професори што мене ми предаваа. Супер се повеќето, имаат близок и фер однос спрема учениците, треба ептен да изгриваш Џек за некој да те фати на пик. Учи редовно и немаш мака. Кревај рака тука и таму, за да те забележат дека си активна, присутна, заинтересирана за време на наставата, и се' ќе ти биде како подмачкано. :)

Само опуштено. Како што ти кажа членот погоре, убаво размисли си за смерот што ќе го запишеш и со среќа од 1ви сеп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom