Сообраќајни прекршоци и казни

Za takvite so bugarski dokumenti, jas dupla kazna bi bi pisal. Plus odzemanje vozilo dodeka ne se plati...
Патриоту заостанат, имам и мк и бг и австриски документи, прашувам прашање за да си го спасам гзот од казни, а ти ако си толку патриот научи дека постои азбука кирилица, ама изгледа некое цајканче со 8-мо си јбг. Ќе си останете уште цајканчињата меѓусебно да се казнувате ебаве заостанатите осмо оделенци.

А ти демек си напреден што возиш со 83 во населено место, а ние сме заостанати? Абе по 2 години треба да ви земаат возачки ви ебам камиказите.
Се курчат со колите па по форуми бараат помош како да избегнат казна, ќе си платиш бе пиле, штом си толку силен маж.

Патриоту заостанат, имам и мк и бг и австриски документи, прашувам прашање за да си го спасам гзот од казни, а ти ако си толку патриот научи дека постои азбука кирилица, ама изгледа некое цајканче со 8-мо си јбг. Ќе си останете уште цајканчињата меѓусебно да се казнувате ебаве заостанатите осмо оделенци.
У Аустрија што ќе се деси ако возиш 83 у населено место?
Како се спасуе газот таму од казни?

У Аустрија што ќе се деси ако возиш 83 у населено место?
Како се спасуе газот таму од казни?
300€ i 1 Mesec zabrana. Posle vtror pat odi na Psihijatar.
I spasuvanje gaz ne postoi makar tatko mu bl minister za vnatreshni.

Pozdrav,

Denes imav termin za na sud vo 09:48 megjutoa ne mozev da prisustvuvam
Prasanjeto mi e dali treba sega da cekam nova pokana ili treba da otidam na sud pa tamu da vidam sto ke mi kazat?
Nekoj so slicno iskustvo?

Pozdrav,

Denes imav termin za na sud vo 09:48 megjutoa ne mozev da prisustvuvam
Prasanjeto mi e dali treba sega da cekam nova pokana ili treba da otidam na sud pa tamu da vidam sto ke mi kazat?
Nekoj so slicno iskustvo?
Ќе ти дојде дома пресудата..на три минути има судење, донесуваат пресуда без твое присуство, пола парична казна,доколку не си ја платил, судски трошоци 2000 и забрана за возачка..
Доколку имаш платено парична казна, оди обавезно кај судијата, и приложи му ја дека е платена.

Дечки да ве прашам колку негативни поени се добива ако се изгасне колата за време на возачкиот испит?

Дечки да ве прашам колку негативни поени се добива ако се изгасне колата за време на возачкиот испит?
Треба автоматски да падне кандидатот.

А кај пишува во оценувачкиот лист дека директно се паѓа?

Последно уредено:
А кај пишува во оценувачкиот лист дека директно се паѓа?
Несигурност при возење, или нешто слично. Има посебна тема на кајгана, прочитај ја , можеби ќе најдеш одговор.

Screenshot_20241106_210716_Samsung Internet.jpg
Автоматски споено мислење:

Несигурност при возење, или нешто слично. Има посебна тема на кајгана, прочитај ја , можеби ќе најдеш одговор.
Нема такво нешто
Автоматски споено мислење:

Иначе само еднаш ми се изгасна пред да тргнам на зелен семафор дека ми беше ставен на втора брзина па затоа прашувам

Иначе само еднаш ми се изгасна пред да тргнам на зелен семафор дека ми беше ставен на втора брзина па затоа прашувам

Toa e nepravilno vozenje! Toa ti e pod E

Na aktivno zeleno svetlo na semafor morash da imash vtora brzina
na crveno mora da imash prva.
sto znachi si vozel nepravilno zatoa shto ne si ja stavil vo prva!

А чекај имам уште едно прашање. Сега се збунив дека има повеќе оценувачки листови па да не е ова случајно Screenshot_20241106_213812_Drive.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom