Сообраќајни прекршоци и казни

Член од
31 октомври 2024
Мислења
2
Поени од реакции
0
Za takvite so bugarski dokumenti, jas dupla kazna bi bi pisal. Plus odzemanje vozilo dodeka ne se plati...
Патриоту заостанат, имам и мк и бг и австриски документи, прашувам прашање за да си го спасам гзот од казни, а ти ако си толку патриот научи дека постои азбука кирилица, ама изгледа некое цајканче со 8-мо си јбг. Ќе си останете уште цајканчињата меѓусебно да се казнувате ебаве заостанатите осмо оделенци.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.368
Поени од реакции
13.254
А ти демек си напреден што возиш со 83 во населено место, а ние сме заостанати? Абе по 2 години треба да ви земаат возачки ви ебам камиказите.
Се курчат со колите па по форуми бараат помош како да избегнат казна, ќе си платиш бе пиле, штом си толку силен маж.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.389
Поени од реакции
16.606
Патриоту заостанат, имам и мк и бг и австриски документи, прашувам прашање за да си го спасам гзот од казни, а ти ако си толку патриот научи дека постои азбука кирилица, ама изгледа некое цајканче со 8-мо си јбг. Ќе си останете уште цајканчињата меѓусебно да се казнувате ебаве заостанатите осмо оделенци.
У Аустрија што ќе се деси ако возиш 83 у населено место?
Како се спасуе газот таму од казни?

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.780
Поени од реакции
7.417
У Аустрија што ќе се деси ако возиш 83 у населено место?
Како се спасуе газот таму од казни?
300€ i 1 Mesec zabrana. Posle vtror pat odi na Psihijatar.
I spasuvanje gaz ne postoi makar tatko mu bl minister za vnatreshni.

Член од
4 ноември 2024
Мислења
1
Поени од реакции
0
Pozdrav,

Denes imav termin za na sud vo 09:48 megjutoa ne mozev da prisustvuvam
Prasanjeto mi e dali treba sega da cekam nova pokana ili treba da otidam na sud pa tamu da vidam sto ke mi kazat?
Nekoj so slicno iskustvo?

Kajgana Shop

На врв Bottom