Патриоту заостанат, имам и мк и бг и австриски документи, прашувам прашање за да си го спасам гзот од казни, а ти ако си толку патриот научи дека постои азбука кирилица, ама изгледа некое цајканче со 8-мо си јбг. Ќе си останете уште цајканчињата меѓусебно да се казнувате ебаве заостанатите осмо оделенци.Za takvite so bugarski dokumenti, jas dupla kazna bi bi pisal. Plus odzemanje vozilo dodeka ne se plati...
У Аустрија што ќе се деси ако возиш 83 у населено место?Патриоту заостанат, имам и мк и бг и австриски документи, прашувам прашање за да си го спасам гзот од казни, а ти ако си толку патриот научи дека постои азбука кирилица, ама изгледа некое цајканче со 8-мо си јбг. Ќе си останете уште цајканчињата меѓусебно да се казнувате ебаве заостанатите осмо оделенци.
300€ i 1 Mesec zabrana. Posle vtror pat odi na Psihijatar.У Аустрија што ќе се деси ако возиш 83 у населено место?
Како се спасуе газот таму од казни?
Ќе ти дојде дома пресудата..на три минути има судење, донесуваат пресуда без твое присуство, пола парична казна,доколку не си ја платил, судски трошоци 2000 и забрана за возачка..Pozdrav,
Denes imav termin za na sud vo 09:48 megjutoa ne mozev da prisustvuvam
Prasanjeto mi e dali treba sega da cekam nova pokana ili treba da otidam na sud pa tamu da vidam sto ke mi kazat?
Nekoj so slicno iskustvo?
Треба автоматски да падне кандидатот.Дечки да ве прашам колку негативни поени се добива ако се изгасне колата за време на возачкиот испит?
Несигурност при возење, или нешто слично. Има посебна тема на кајгана, прочитај ја , можеби ќе најдеш одговор.А кај пишува во оценувачкиот лист дека директно се паѓа?
Toa e nepravilno vozenje! Toa ti e pod EИначе само еднаш ми се изгасна пред да тргнам на зелен семафор дека ми беше ставен на втора брзина па затоа прашувам