Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
бунда е стекнување на неочекувано богаство, имот или некое наследство, јакна е заштита некоја! до тука е убаво,црните врапци се некои лоши гласови, кавги озборувања, сплетки од злобни луѓе штом си утепал ти 3 значи некои од нив ќе ги победиш или уништиш! најверојатно злобни зборови во врска со стекнатиот иимот или богаство, сонов ми делува тесно поврзан!

Благодарам многу:wink:

Сонував како свирам гитара.

ќе изјавиш љубов некому! гитара ако слушаш како свири ќе ти изјават на тебе!
некаде прочитав ако гитарата е електрична се работи за некоја жестока љубов! хммм.. дај Боже!

Сонував пред некоја вечер како сум била бремена трети месец, одев по пат незнам каде најверојатно никаде, бев облечена во многу убав црвен фустан и бев многу среќна што очекувам дете. Што би можело да значи тоа?

Сонував пред некоја вечер како сум била бремена трети месец, одев по пат незнам каде најверојатно никаде, бев облечена во многу убав црвен фустан и бев многу среќна што очекувам дете. Што би можело да значи тоа?

бременост е тегоба и најверојантно ќе бидеш тажна заради некој проблем! но црвениот фустан ти наговестува нешто добро тоа е среќа и успех во љубовта! да носиш црвено нешто е секогаш добро некаде го толкуваат како победа.
а замилси источните народи црвениот фустан го поврзуваат со венчавка бдејќи таму невестите се зимаат во црвено мислам во Кина или Јапонија.

Смрт на најблиските во сонот значеше долг живот?

скоро секоја вечер сонувам проблеми со женсками или раскинуваме или се налутуваме многу што може да значи тоа?

Сонував како со мајками сме отишче да купи рачен часовник и така разгледувавме по продавници часовници ама не купивме ниеден

Сонував како со мајками сме отишче да купи рачен часовник и така разгледувавме по продавници часовници ама не купивме ниеден
Ако не сте го зеле часовникот ок е

sonuvav kako site luge i prodavnici okolu mojata zgrada se otselile i edni luge si idea ja placev po niv,pose nesto me bockase preden zab i znam so nesto silesto probav da go trgnam.moze da mi kaze nekoj so znaci?:toe:

Сонував како јадам МНООООГУ МНООГу благоО. Чоколади, слатки и некои си такви работи. Што би значево ова?:pipi:

Го сањав него, као ме бркал со змија...
И тоа кај мене у двор, т.е. на тераса, а јас имав долга коса плава со розеви прамени..
picture.php

И бегав од него цело време, а змијата црна беше инаку...
И друг другар имаше, ама он не многу ни обрнуваше внимание зашо беше зафатен со глеање низ тераса...

Абе немора да мења нека оди некако го поправи :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom