Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја другарка сонувала како се породува и раѓа машко дете. Што значи?

:helou::smir:

многу јасно породување е секогаш спасување од некоја мака, а раѓање машко дете е секогаш поубаво отколку женско дете! во секој случај убав сон!

Sum sonuval kako sum imal sex..shto znaci toa?

тоа што си сонувал секс е последица од потиснати страсти и фантазии!

сонував ја другарка ми(цимерката поточно) како праеме муабет и ми кажува дека ме сонувала и сум требала да иам свадба. да потенцирам дека и ја самата често сонувам дека треба да се женам и сонувам како ми се кршат забите и слично. а знам дека тоа не е убаво. поготово тој делот со-ме сонувала ми е чуден :/

пред некој ден сонував делфини како пливаат во охридското езеро...

Знае некој што може да значи ова ?

Неколку дена по ред го сонувам истот сон...Има некакво значење тоа?

Sto znaci ako sonuvas deka nekoj saka da te ubie?Covek koj ne go znam bese vo sonot:toe:

Во последно време сонувам соништа без никаква смисла некако ептен за никаде.Нокеска сонував како јадам краставици цело време сечев со нож и јадев.па дури кога се разбудив сметав дека навистина тоа се случувало:toe:

сонував ја другарка ми(цимерката поточно) како праеме муабет и ми кажува дека ме сонувала и сум требала да иам свадба. да потенцирам дека и ја самата често сонувам дека треба да се женам и сонувам како ми се кршат забите и слично. а знам дека тоа не е убаво. поготово тој делот со-ме сонувала ми е чуден :/

Болест некоја, се надевам дека нема да ти биде хронична...

Sto znaci ako sonuvas deka nekoj saka da te ubie?Covek koj ne go znam bese vo sonot:toe:

Некој не ти мисли се најубаво...

Во последно време сонувам соништа без никаква смисла некако ептен за никаде.Нокеска сонував како јадам краставици цело време сечев со нож и јадев.па дури кога се разбудив сметав дека навистина тоа се случувало:toe:

Ќе имаш некои непријатности,ќе се бидиш посрамотена.
Може да значе и љубовен успех.

пред некој ден сонував делфини како пливаат во охридското езеро...

Знае некој што може да значи ова ?

Делфин е болест на некое драго лице...:nesum:
Е сеа то шо пливале во Охридско Езеро....:icon_lol:

сонував како имам секс со професорката и со некои пи*ки од клас ама партали правење и растурање до даска може некој да толкува што значи ова:vozbud::vozbud:

Дека ќе си добиеш и црвенко а и картон за офтопик.

Следен...

Јас:)Шо значи да сонуваш како другар пага у несвест?

Што е да се бацвиш на сон?
А да гледаш како некој се моча в гашти?

Што е да се бацвиш на сон?
А да гледаш како некој се моча в гашти?

Да се бацуваш е знак дека ќе се подразболиш или настинеш..

А тоа со гаќите е несреќна случка...

пред 1 2 години 4 месеца ист сон да пливам у вода па после некое време се разбулив? сто значи тоа?:toe::toe:

Veke nekolku meseci sonuvam edno dete, go znam drugar mi e, ama obicno nikogas ne sum sonuvala poznati.i toj vo sekoj son e dobra licnos, se zapoznava so moite, ednas jadese leb i mislam i mene mi dade. :toe: sto bi znacelo.ednas bese svesteno lice.

a posledniot son sto me zamisli ja sonuvav babami koja e pocinata, i imase nevreme i nie se dvizevme po nevreme, mng vrnese dozd i neznam valda begavme od burata.i na sonot mislev deka e uste ziva.

ako moze nekoj da mi kaze sto bi znacele sonovive
fala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom