Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Во сонот ја видов мајка ми како јаде живо мелено месо.
Што би значело тоа?

Sonivav deka sum pravela svadba so decko mi i deka sum se videla sebesi vo bel nevestinski vustan.I na sonot toj mi rekol deka za svadbata bile potrebni 15 avtobusi eden od niv bil na 3 sprata:D a eden na 2 sprata ,a drugite bile na eden sprat.

Lusi ?:helou:
Дека тендерот ќе успее, ќе купиме евтини двоспратни автобуси, и еден троспратен (третиот спрат ќе биди само за шампиони).
Луси?

Вчера од памет се извадив.
Стојам кајм не во детска и 4 летачки чинии и како стануваат поголеми наеднаш како црвени точки и паѓаат.И после глеам одма пожарни.И ме фаќа страв се филмав нешо.И во школо им кажувам и горе глеам исто такво и се тргнав и од страна глеам уште едно такво и ме брка.И ми збори некои проблеми(б проблем решен,у проблем)и ја сваќам зошто тие се дојдени и тука ми заврши сонот.

Значи сонов е на девојка ми ама е многу интересен.

Значи Она се бањала во беспрекорно бистра вода а сегде околу неа карпи, ии на дното на водата имало карпи. И одеднаш оддалеку се видело дека доаѓа голем бран и девојка ми излегла од водата. И наеднаш се се стемнило а на водата плутале стотици запалени жолти црковни свеќи. И девојка ми држела свеќа и тогаш јас сум и пришол од позади(исто така со свеќа во раката) сум ја поњубил во чело и во образ и сум и рекол да замисли желба. Е ај сеа што значи ова???

Значи сонов е на девојка ми ама е многу интересен.

Значи Она се бањала во беспрекорно бистра вода а сегде околу неа карпи, ии на дното на водата имало карпи. И одеднаш оддалеку се видело дека доаѓа голем бран и девојка ми излегла од водата. И наеднаш се се стемнило а на водата плутале стотици запалени жолти црковни свеќи. И девојка ми држела свеќа и тогаш јас сум и пришол од позади(исто така со свеќа во раката) сум ја поњубил во чело и во образ и сум и рекол да замисли желба. Е ај сеа што значи ова???

Болест, солзи, ич не е убав сонот...

A STO ZNACI DA DOBIES BUKET CRVENI RUZI OD NEKOJ STO GO SKAAME NA SON!?
:pipi:

sonuvav kako jadam golemi crveni jabolki ima nekoe znacenje?

JAS NEKADE IMAM PROCITANO DEKA CRVENI JABOLKII ZNACAT SREKEN LJUBOVEN ZIVOT DURI GI POVRZUVAAT SO SLATKIOT GREV BIBLISKI GLEDANO ( KOGA EVA GO PODVA JABOLKOTO OD ZABRANETATA GRADINA NA ADAM I SO TOA NAPRAVILE GREV)!​

A STO ZNACI DA DOBIES BUKET CRVENI RUZI OD NEKOJ STO GO SKAAME NA SON!?
:pipi:

JAS NEKADE IMAM PROCITANO DEKA CRVENI JABOLKII ZNACAT SREKEN LJUBOVEN ZIVOT DURI GI POVRZUVAAT SO SLATKIOT GREV BIBLISKI GLEDANO ( KOGA EVA GO PODVA JABOLKOTO OD ZABRANETATA GRADINA NA ADAM I SO TOA NAPRAVILE GREV)!​

Болест. Уопште не е убаво цвеќиња на сон..:Ѕ

Ај Луси сонов кажи ми што значи ако сакаш:smir:?
Сум сонувал како девојчето што го сакам сум го бакнал по образ во некоја куќа(непозната)каде што имало многу другари ама сите ќе си отидат и ќе се случи бакнувањето по образ...шо би значело ова?

мн грд сон сонвав дека умрел брат ми :nesvest: ... има то некакво значење ? :toe:

a da prasam ja neso :D . Dali na nekoj mu se slucilo da dupi vo son i sabajleto da se razbudi i koga gledas si svrsil vo gakji -- Zimi se najbolje sonovi se toa :drk::drk:

Бегање по непозната улица, страв, силно трчање ако знае некој што значи??

патување....? има некакво значење?

Те чека некоја важна работа која е полна со неизвезност.Ако си патувал по копно те засега само тебе,ако си патувам по вода(море)таа работа се однесува и на твоето семејство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom