Дека тендерот ќе успее, ќе купиме евтини двоспратни автобуси, и еден троспратен (третиот спрат ќе биди само за шампиони).Sonivav deka sum pravela svadba so decko mi i deka sum se videla sebesi vo bel nevestinski vustan.I na sonot toj mi rekol deka za svadbata bile potrebni 15 avtobusi eden od niv bil na 3 sprata a eden na 2 sprata ,a drugite bile na eden sprat.
Lusi ?:helou:
Значи сонов е на девојка ми ама е многу интересен.
Значи Она се бањала во беспрекорно бистра вода а сегде околу неа карпи, ии на дното на водата имало карпи. И одеднаш оддалеку се видело дека доаѓа голем бран и девојка ми излегла од водата. И наеднаш се се стемнило а на водата плутале стотици запалени жолти црковни свеќи. И девојка ми држела свеќа и тогаш јас сум и пришол од позади(исто така со свеќа во раката) сум ја поњубил во чело и во образ и сум и рекол да замисли желба. Е ај сеа што значи ова???
sonuvav kako jadam golemi crveni jabolki ima nekoe znacenje?
A STO ZNACI DA DOBIES BUKET CRVENI RUZI OD NEKOJ STO GO SKAAME NA SON!?
JAS NEKADE IMAM PROCITANO DEKA CRVENI JABOLKII ZNACAT SREKEN LJUBOVEN ZIVOT DURI GI POVRZUVAAT SO SLATKIOT GREV BIBLISKI GLEDANO ( KOGA EVA GO PODVA JABOLKOTO OD ZABRANETATA GRADINA NA ADAM I SO TOA NAPRAVILE GREV)!
Убаво е тоа.Долг животмн грд сон сонвав дека умрел брат ми :nesvest: ... има то некакво значење ?
Тоа значи мила моја дека наскоро ќе бидеш шмекната од некојБегање по непозната улица, страв, силно трчање ако знае некој што значи??
Те чека некоја важна работа која е полна со неизвезност.Ако си патувал по копно те засега само тебе,ако си патувам по вода(море)таа работа се однесува и на твоето семејство.патување....? има некакво значење?