Сонови, толкување на сонови

_iva*

Шмизла у хороскоп
Член од
6 декември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
8
Во сонот ја видов мајка ми како јаде живо мелено месо.
Што би значело тоа?

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Sonivav deka sum pravela svadba so decko mi i deka sum se videla sebesi vo bel nevestinski vustan.I na sonot toj mi rekol deka za svadbata bile potrebni 15 avtobusi eden od niv bil na 3 sprata:D a eden na 2 sprata ,a drugite bile na eden sprat.

Lusi ?:helou:
Дека тендерот ќе успее, ќе купиме евтини двоспратни автобуси, и еден троспратен (третиот спрат ќе биди само за шампиони).
Луси?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Вчера од памет се извадив.
Стојам кајм не во детска и 4 летачки чинии и како стануваат поголеми наеднаш како црвени точки и паѓаат.И после глеам одма пожарни.И ме фаќа страв се филмав нешо.И во школо им кажувам и горе глеам исто такво и се тргнав и од страна глеам уште едно такво и ме брка.И ми збори некои проблеми(б проблем решен,у проблем)и ја сваќам зошто тие се дојдени и тука ми заврши сонот.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Значи сонов е на девојка ми ама е многу интересен.

Значи Она се бањала во беспрекорно бистра вода а сегде околу неа карпи, ии на дното на водата имало карпи. И одеднаш оддалеку се видело дека доаѓа голем бран и девојка ми излегла од водата. И наеднаш се се стемнило а на водата плутале стотици запалени жолти црковни свеќи. И девојка ми држела свеќа и тогаш јас сум и пришол од позади(исто така со свеќа во раката) сум ја поњубил во чело и во образ и сум и рекол да замисли желба. Е ај сеа што значи ова???

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.253
Значи сонов е на девојка ми ама е многу интересен.

Значи Она се бањала во беспрекорно бистра вода а сегде околу неа карпи, ии на дното на водата имало карпи. И одеднаш оддалеку се видело дека доаѓа голем бран и девојка ми излегла од водата. И наеднаш се се стемнило а на водата плутале стотици запалени жолти црковни свеќи. И девојка ми држела свеќа и тогаш јас сум и пришол од позади(исто така со свеќа во раката) сум ја поњубил во чело и во образ и сум и рекол да замисли желба. Е ај сеа што значи ова???

Болест, солзи, ич не е убав сонот...

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
A STO ZNACI DA DOBIES BUKET CRVENI RUZI OD NEKOJ STO GO SKAAME NA SON!?
:pipi:

sonuvav kako jadam golemi crveni jabolki ima nekoe znacenje?

JAS NEKADE IMAM PROCITANO DEKA CRVENI JABOLKII ZNACAT SREKEN LJUBOVEN ZIVOT DURI GI POVRZUVAAT SO SLATKIOT GREV BIBLISKI GLEDANO ( KOGA EVA GO PODVA JABOLKOTO OD ZABRANETATA GRADINA NA ADAM I SO TOA NAPRAVILE GREV)!​

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.253
A STO ZNACI DA DOBIES BUKET CRVENI RUZI OD NEKOJ STO GO SKAAME NA SON!?
:pipi:

JAS NEKADE IMAM PROCITANO DEKA CRVENI JABOLKII ZNACAT SREKEN LJUBOVEN ZIVOT DURI GI POVRZUVAAT SO SLATKIOT GREV BIBLISKI GLEDANO ( KOGA EVA GO PODVA JABOLKOTO OD ZABRANETATA GRADINA NA ADAM I SO TOA NAPRAVILE GREV)!​

Болест. Уопште не е убаво цвеќиња на сон..:Ѕ

S

SSS-Stolica

Гостин
Ај Луси сонов кажи ми што значи ако сакаш:smir:?
Сум сонувал како девојчето што го сакам сум го бакнал по образ во некоја куќа(непозната)каде што имало многу другари ама сите ќе си отидат и ќе се случи бакнувањето по образ...шо би значело ова?

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
мн грд сон сонвав дека умрел брат ми :nesvest: ... има то некакво значење ? :toe:

Јоулин<---

Играорка
Член од
25 февруари 2009
Мислења
186
Поени од реакции
3
патување....? има некакво значење?

Член од
28 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
12
a da prasam ja neso :D . Dali na nekoj mu se slucilo da dupi vo son i sabajleto da se razbudi i koga gledas si svrsil vo gakji -- Zimi se najbolje sonovi se toa :drk::drk:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Бегање по непозната улица, страв, силно трчање ако знае некој што значи??

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
патување....? има некакво значење?
Те чека некоја важна работа која е полна со неизвезност.Ако си патувал по копно те засега само тебе,ако си патувам по вода(море)таа работа се однесува и на твоето семејство.

Kajgana Shop

На врв Bottom