SV-Strange
Sorcerer Supreme
Мислам дека се работи за препрека во тоа што имаш во план да го работиш во иднина.
or soon you`re gonna get killed. :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи сакам да попраам кецо по мерење и ке бидам спречен и нема да го попраам. А тоа за смртта, не ме плаши млад сум да умрам, а знам и ако ги видеш зетот и невестата ке умреш, а јас не ги видов.Мислам дека се работи за препрека во тоа што имаш во план да го работиш во иднина.
vo posledno vreme cesto sonuvam zena oblecena vo crno ..
kako sedi so mene, kako ja gledam na ikona, kako mi seta vo sobata ..
nekoi mi velat deka bila sveta petka ili pak sveta nedela ..
bev vo crkva zapaliv sveka, pa kojznae dali pak ke se javi ???
a sekogas koga ja sonuvam ne mi zboruva samo okolu mene ja gledam i nisto poveke
Само што ме разбуди сонов. Сум седел на тараса и наеднаш во блиска населба почнал да светка еден огромен авион, се срушил и паднал врз огромна зграда, ја срушил и со се зградата паднале и околни куќички. Ке го толкува ли некој?
isto imam sonuvano i jas takov son i posle navistina bev srekna ne so toj sto bese vo sonot tuku so mojot decko(koj sega mi e soprug)a sonot ne go zaboraviv i podolgo vreme go nosev toa cuvstvo na sreka i ispolnetost so ljubov,neopislivo...:nesvest:Се разбудив во среде нок, ама многу срекна ...Сонував некој дечко, незнам зошто, како и колку....ама кога се разбудив нешто ко да ми кажа дека тоа е човекот на мојот живот, што значи ова и дали значи ова нешто воопшто, а?
Толку срекна од сон не сум се разбудила никогаш!:back:
a што значи да се трудиш да трчаш во сон, ама никако да не можеш да постигнеш брзина??
....ме утепаа од бркање, де кучиња, де мањаци, па автобусот ми кидна...а ја никако да убрзам со трчањево...и осеќам у сон како се напињам за да забрзам и ко успорена снимка само, трчам ептен полека и тешко.....а не ми е прв пат вака да не можам да убрзам у сон :nesvest:
....знае некој шо би значело?? :smir: