Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека се работи за препрека во тоа што имаш во план да го работиш во иднина.

or soon you`re gonna get killed. :S

Мислам дека се работи за препрека во тоа што имаш во план да го работиш во иднина.

or soon you`re gonna get killed. :S
Значи сакам да попраам кецо по мерење и ке бидам спречен и нема да го попраам. А тоа за смртта, не ме плаши млад сум да умрам, а знам и ако ги видеш зетот и невестата ке умреш, а јас не ги видов.

Само што ме разбуди сонов. Сум седел на тараса и наеднаш во блиска населба почнал да светка еден огромен авион, се срушил и паднал врз огромна зграда, ја срушил и со се зградата паднале и околни куќички. Ке го толкува ли некој?

vo posledno vreme cesto sonuvam zena oblecena vo crno ..
kako sedi so mene, kako ja gledam na ikona, kako mi seta vo sobata ..
nekoi mi velat deka bila sveta petka ili pak sveta nedela ..
bev vo crkva zapaliv sveka, pa kojznae dali pak ke se javi ???
a sekogas koga ja sonuvam ne mi zboruva samo okolu mene ja gledam i nisto poveke

vo posledno vreme cesto sonuvam zena oblecena vo crno ..
kako sedi so mene, kako ja gledam na ikona, kako mi seta vo sobata ..
nekoi mi velat deka bila sveta petka ili pak sveta nedela ..
bev vo crkva zapaliv sveka, pa kojznae dali pak ke se javi ???
a sekogas koga ja sonuvam ne mi zboruva samo okolu mene ja gledam i nisto poveke

Убаво е тоа заштита е, нема од што да се плашиш или сака светицата да те заштити или да те посреќи, како и да е уживај, ете и свеќа си запалила таман, очекувај нешто убаво да ти случи:smir:

Само што ме разбуди сонов. Сум седел на тараса и наеднаш во блиска населба почнал да светка еден огромен авион, се срушил и паднал врз огромна зграда, ја срушил и со се зградата паднале и околни куќички. Ке го толкува ли некој?

Несигурен си во себе.Немаш доберва за некои работи.
Набрзо очекувај некоја работа да ти појде од рака. Тоа би требало да ја зајакне твојата самодоверба.

Се разбудив во среде нок, ама многу срекна ...Сонував некој дечко, незнам зошто, како и колку....ама кога се разбудив нешто ко да ми кажа дека тоа е човекот на мојот живот, што значи ова и дали значи ова нешто воопшто, а?
Толку срекна од сон не сум се разбудила никогаш!:back:

Се разбудив во среде нок, ама многу срекна ...Сонував некој дечко, незнам зошто, како и колку....ама кога се разбудив нешто ко да ми кажа дека тоа е човекот на мојот живот, што значи ова и дали значи ова нешто воопшто, а?
Толку срекна од сон не сум се разбудила никогаш!:back:
isto imam sonuvano i jas takov son i posle navistina bev srekna ne so toj sto bese vo sonot tuku so mojot decko(koj sega mi e soprug)a sonot ne go zaboraviv i podolgo vreme go nosev toa cuvstvo na sreka i ispolnetost so ljubov,neopislivo...:nesvest:

Следува содржина на еден многу според мене глуп сон кој се надевам има некакво значење:)Значи,сонував како сум во некој непознат град,мислам дека беше Виена пошто ми се слушна германски како зборат,можеби и Швајцарија не е битно,со пријателка сме шетале по бутици сме пробувале алишта сме се зезале,и одеднаш одејќи по улица почнуваат да не бркаат полицајци.Јас и таа трчаме најбрзо што можеме,они по нас,а во меѓувреме нешто мрморат и викаат на германски ваљда беше,и така трчајќи сме го заокружиле цел град,за потоа јас да се искачам на некоја висока тврдина бела таа пријателката долу,нејзе ја факаат прва и мене ми вика Мартина нема каде веќе,готови сме:S
Следна ситуација се наоѓам у затвор зад решетки ама не ко оние стандардни затвори туку некој необичен..и се караме јас и пријателкава со полицаецов зашто не затворил ова она.Битен момент...се појавува мојата класна:pos:...почнува и она да се расправа со него,па и неа ја пикаат со нас позади решетка..и тогаш се разбудив:)Има ли некакво значење овој смешен сон?:)

сонував покани за свадба...ми ги дале мене... прво една после друга..

a што значи да се трудиш да трчаш во сон, ама никако да не можеш да постигнеш брзина??:toe:

....ме утепаа од бркање, де кучиња, де мањаци, па автобусот ми кидна...а ја никако да убрзам со трчањево...и осеќам у сон како се напињам за да забрзам и ко успорена снимка само, трчам ептен полека и тешко.....а не ми е прв пат вака да не можам да убрзам у сон :nesvest:

....знае некој шо би значело?? :smir:

Што значи да се бакнуваш со некој?:kesa:Личноста не ја ни познавав,а бакнежот океј беше:helou:

Ццц, утрово страшен сон... На некоја тешка транс забава бев, летно време.. Цело друштво зберени, денсаме цела вечер.. И од многу екстази цркнав. И се разбудив... :uvo:

a што значи да се трудиш да трчаш во сон, ама никако да не можеш да постигнеш брзина??:toe:

....ме утепаа од бркање, де кучиња, де мањаци, па автобусот ми кидна...а ја никако да убрзам со трчањево...и осеќам у сон како се напињам за да забрзам и ко успорена снимка само, трчам ептен полека и тешко.....а не ми е прв пат вака да не можам да убрзам у сон :nesvest:

....знае некој шо би значело?? :smir:

Ти се случуваат многу работи одеднаш.
Највероватно целава ситуација која ти се слушува не ти дава мир.

Сонот е резултат на нашата потсвест,кога свеста е мирна тогаш на површината излегува потсвеста...мозокот е како матрица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom