Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
аууу исти сон по 2 пат..Сум се возела на брод со другарка ми..Брановидна вода имало..

аууу исти сон по 2 пат..Сум се возела на брод со другарка ми..Брановидна вода имало..

Ќе имаш проблеми.. Некоои грижи кои нема да ги кажуваш и ќе ти тежат од ден за ден.

Еј Луси....можеш ли ова...Во сонот ми се приближува едно куче но нозете му беа како на кокошка, не кучешки...и ми вели кучево "Еве мене ме пратија да ти кажам нешто, гледај нозеве какви ми се...." И не ми кажа што требаше да ми каже...Само знам дека беше поврзано со мои блиски луѓе, кои исто така ги виодв во сонот

Знам дека кучињата претствуваат верност, почит и искрено пријателство од нечија страна, може те чека некое пријатно изненадување, или вест некоја која ќе те израдува или на крај подршка од блиските за се она што го правиш или за нешто што ќе ти следи понатака:smir:

Сонуваввв пааак... пошо сум расакината со дечкото го сонував сонот беше.. ''после мн време ми се јавува и ми кажува дека уште ме сакааааааааааааа'' дај боже да е тка :P :P :P hehehe

Луси Лу,како тргна работава,маричето ќе те вработи како толкувач.
Мариче секој сон не е за на темава,ги опседна оваа и во врска со љубовта сакам да кажам.Знам дека ти е тешко,жал ни е на сите,ама не не напињај на секое,ние не сме криви што раскинавте,имај милост.
Не се извинувам за офтопиков!

Drugarka mi sinojka ne sonuvala nas dve kako sme se kacuvale po nekoi strmni skali so 22 skalila ( a deneska e 22 :smir: )za da ni se ispolni nekoja zelba, istite bile od zemja i kako sme se kacuvale taka tie se rusele,a koga sme stignale na kraj falele dve skalila... Znae nekoj sto znaci ova ?

Денес требаше да станам за на школо во 7, ме разбуди мјка ми но сум задремла... Сонував дека сме биле во некоја шума и дека нешто сме заборавиле... во сонот се спомнуваа дека таму биле и некои други роднини кои ги немам видено подолго време... и мајка ми отишла некоде но се заглавила... и јас тргнав да ја барам знаев каде е то место, но требаше да поминам и од кај татко ми и да го известам, се секавам имав и телефон *(сите имаа) и си разговаравме. по пат сретнав многу многу волци кои трчаа по мене ама не ме напгаа... кога станав се разбудив во спалната на мајка ми...и бев многу загрижена (имав срека што не закаснев за на школо)
ке ми го протолкува ли некој

Sonuvav uzasen son pred nekoja den devojka i decko imale odnosi i toa vo kada no uzasno e sto mesto voda kadata bila cela vo crvenilo dali bese krv ili nekoja druga tecnost navistina neznam a jas gi gledav ne se sekavam kako bese se od sonot i nemozam da svatam sto e toa

Другарка со која имам завршено основно сонувала како била кај мене на гости и... јас сум била бремена!:nesvest: Позади мене стоеле сестра ми и мајка ми и она ме прашувала дали ќе абортирам. Јас сум и` одговорила дека нема шанси, дека го сакам детето и сум го галела стомакот.
Исто ми кажа дека сум имала кратка коса ( а сега имам поприлично долга ).

Некое значење?:toe:

мојов сон.....епа сонувам како сум во моето место...и одеднаш сретнувам Владици, и ме прашаа каде е црквата,и јас ги водам таму и кога влегов внатре во црквата ги немаше иконите внатре...имаше само 1 икона и тоа св.димитрија(така се вика и црквата) и тоа само десната страна беше.а имаше многу луѓе,некои во црно облечени,некои во бело,невеста имаше..владиките и на средината на црквата имаше железен крст.

Ако може некој да ми каже шо значи....многу луѓе не знаеја да ми кажат што би можело да значи сонов...:toe::toe::toe:

Sonuvav uzasen son pred nekoja den devojka i decko imale odnosi i toa vo kada no uzasno e sto mesto voda kadata bila cela vo crvenilo dali bese krv ili nekoja druga tecnost navistina neznam a jas gi gledav ne se sekavam kako bese se od sonot i nemozam da svatam sto e toa

Сексот во сонот претставува болест, нелагодна состојба, е сега бидејќи ти не си била таа, а поврзано со крв(пред се некој вид кошмар), или болест ама на некоја пријателка/пријател твој.

Другарка со која имам завршено основно сонувала како била кај мене на гости и... јас сум била бремена!:nesvest: Позади мене стоеле сестра ми и мајка ми и она ме прашувала дали ќе абортирам. Јас сум и` одговорила дека нема шанси, дека го сакам детето и сум го галела стомакот.
Исто ми кажа дека сум имала кратка коса ( а сега имам поприлично долга ).

Некое значење?:toe:

Имаш мака некоја, сака мајкати, како секоја мајка да ти помогне, но едноставно ти не дозволуваш, затворена си, и затоа ќе ти постои тоа што те мачи некое време:smir:

мојов сон.....епа сонувам како сум во моето место...и одеднаш сретнувам Владици, и ме прашаа каде е црквата,и јас ги водам таму и кога влегов внатре во црквата ги немаше иконите внатре...имаше само 1 икона и тоа св.димитрија(така се вика и црквата) и тоа само десната страна беше.а имаше многу луѓе,некои во црно облечени,некои во бело,невеста имаше..владиките и на средината на црквата имаше железен крст.

Ако може некој да ми каже шо значи....многу луѓе не знаеја да ми кажат што би можело да значи сонов...:toe::toe::toe:

Еве јас ќе пробам некако да ти го протолкувам сонот.
Па вака... Во последно време се чувствуваш слаб,незаштитен и неспокоен.Бараш нешто што ќе ти пружа стабилност, мир и сигурност.
Чувај си го здравјето,многу си осетлив.
Иконата што си а видел ти озачува бериќет,добивка.
Внимавај да не те залажуваат зборовие,не верувај секому.
Запони делата вредат повеќе од зборовите.
:smir:

Еве јас ќе пробам некако да ти го протолкувам сонот.
Па вака... Во последно време се чувствуваш слаб,незаштитен и неспокоен.Бараш нешто што ќе ти пружа стабилност, мир и сигурност.
Чувај си го здравјето,многу си осетлив.
Иконата што си а видел ти озачува бериќет,добивка.
Внимавај да не те залажуваат зборовие,не верувај секому.
Запони делата вредат повеќе од зборовите.
:smir:

може...има некоја логика...

за ова имаш шо сакаш....стварно :smir::smir::smir::smir:

Сонував како се карам со еден другар и тоа фино му се дерев колку што се секавам??????:toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom