- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.727
- Поени од реакции
- 6.649
Една девојка(се знаеме некое време) излегува од таксито (во мегувреме јас ја чекам) и почуваме да се бакнуваме
Што значи??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе се поболи еден од вас.. тоа мислам дека значи да сонуваш да се бакнуваш со некој па најверојатно тоа си ти затоа што ти сонуваш..Една девојка(се знаеме некое време) излегува од таксито (во мегувреме јас ја чекам) и почуваме да се бакнувамеШто значи??
Па вака не се сеќавам добро ама во сонот требаше да одам на тренинг. И одиме со другарите и мене одеднаш ми станува тешко одењето и скоро неможам ич да одам. Како да ми се пресечени нозете како инвалид да сум и ја осеќам болката:smir:
Јас сонував како мачка трчаше по зид и ми скокна во фаца,ама незнам дали ја мавнав ми текнува дека замавнав и таа после беше на земја а ништо не ми направи,битно ми скокна во фаца,што значи тоа?
Го сонував бившиот симпатија како доаѓа кај мене дома со сегашната девојка. Не ми направиле муабет туку одма заминале во спалната соба.Кај мене дома имало многу луѓе. Незнам дали нешто се славело ама сите се спремале за негде, се дотерувале. Дали некој знар што значи овој сон?
Сонував дека сум убила!Самиот чин на убиство не го сонував, но во сонот бев свесна дека сум убила ама никој не друг освен мене не знаеше и имав грижа на совеста.
Неколку луѓе ми се пофалија дека ме сонувале (сум им дошол на сон). Без разлика на тоа што се случувало во сонот.На арно ќе да е на лошо ќе да е? Не дека сум којзнае колку суеверен ама пак да си прашам,фала! :smir:
Една девојка(се знаеме некое време) излегува од таксито (во мегувреме јас ја чекам) и почуваме да се бакнувамеШто значи??
Пред некој ден сонував вучјак.
Моето прашање во врска со овој сон е дали има вистини дека значи верност?![]()
Брачед ми ме сонвал кај шо сум бил дроп пијан и кај шо ме носеле со брат ми дома.
Има некое значење сонот или онака чисти глупости ?
Дечки а може ли некој да ми каже што значи да се сонува како пробуваш штикли во продавница, но не ги купуваш, а позади тебе некој човек фрла леб.
Сонував многу работи сигурно поради тоа што имав доста ексајтинг деј и се сеќавам само дека коа сум си дошла дома од школо да се пресоблечам прерамката на прслукот ми беше откачена и се чудам како не сум се приметила...![]()
:а: 2 дена по ред , осакатени полуживи човечки трупови,крвови и прљави места ..бедови ..на лсд нема такво срање да видам ..
Sonuvav kako turcinka idese po mene i kako da mi se zakanuvase,kako da me prokolnuvasenesto taka izgledase a nisto ne ja razbirav sto zboruva zboruvase na turski i na kraj se najdov so kolata na eden ostrov okolu mene samo kal i se javiv na drugari da me spasat Sto moze da znaci toa dali nekoj znae od prilika BLAGODARAM ODNAPRED !:smir:
Најверојатно премногу гледаш Шехерезад и Ѓумуш
Инаку, сега сериозно, турчинка/ муслиманка на сон е светица некоја.
Внимавај да не правиш некои грешки, штом те прекорувала за нешто.
Sonuvav kako turcinka idese po mene i kako da mi se zakanuvase,kako da me prokolnuvasenesto taka izgledase a nisto ne ja razbirav sto zboruva zboruvase na turski i na kraj se najdov so kolata na eden ostrov okolu mene samo kal i se javiv na drugari da me spasat Sto moze da znaci toa dali nekoj znae od prilika BLAGODARAM ODNAPRED !:smir: