Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
не се сеќавам на сонот ама нешто знам дека играв футбал што значи тоа?

што значи да сонуавш како метеш со метла...
иначе преселен сум у нова куќа пред 2 месеца и на сонот сонував како сум ги метел скалите тука у новата па тоа ме збунува и ме плаши по малце:toe:

што значи да сонуавш како метеш со метла...
иначе преселен сум у нова куќа пред 2 месеца и на сонот сонував како сум ги метел скалите тука у новата па тоа ме збунува и ме плаши по малце:toe:

Право значење да метиш со метла е дека ќе се жениш односно ти претстои брак, е сега бидејќи си мал имаш 19 год. значи дека
ќе решиш проблеми:vozbud::smir:

фала ме израдува да ти казам право:back:

а што значи да сонуаваш слетување на хеликоптер...како идеш накај хеликоптерот и пилотот бара помош од тебе и ти му кажуваш кај да оди,кај да слета на друго место...
ова не сум го сонувал јас....ова е сон на сестра ми па ако можеш протолкувај го
Фала однапред

А исто така да сонуваш бебиња што значи...3 бебиња легнати на кревет...едно незино едно на некој другар и третото на таа што ги чувала бебињата...и се радува што има бебе.

слушала сум дека бебето на сон е лошо.проблеми и такви срања. :toe:

Што значи невеста да сонуваш,или пак мртов гавран ?!:nesum:

Луси, сонував како еден маж доаѓа до мене и ми вели, ќе бидеш данска принцеза.:nesum:

ЈАс сонував дека имам швалер и ме откриле ама ништо не се случи:kesa:

сонував како едни мои блиски пријатели како се муваа и сите беа изненадени неккао и сите што бевме околу закутевме

Сонував како сум била црна во косата а јас сум плавуша.
Значи сонував како сум се префарбала.Што е тоа?????????

Oд сонот само ми текнува дека бев во невестински фустан и така облечена и наметната со црн џемпер се качував по скалите на една библиотека... :lud::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom