Сончев брег

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ноќеска се вратив од Сончев брег, страшно добро место е она презадоволен сум, многу патување али се исплати.
Не можам да се опоравам уште нз како ќе работам од утре.

Ноќеска се вратив од Сончев брег, страшно добро место е она презадоволен сум, многу патување али се исплати.

после последниот одмор таму ми требаше месец дена да се оправам :)

После сончев брег кога ќе си дојдеш дома ти треба нов 10 дневен одмор. А за тамошниот живот и луѓето, кога ќе си дојдеш во Македонија исто ко да си у Пакистан :)
Здравје догодина без 14 ноќи не се враќам дома.

После сончев брег кога ќе си дојдеш дома ти треба нов 10 дневен одмор. А за тамошниот живот и луѓето, кога ќе си дојдеш во Македонија исто ко да си у Пакистан :)
Здравје догодина без 14 ноќи не се враќам дома.

Со 300 на саат онаму се живее, до година и јас таму во истото апартманче

Све е тоа во ред,ноќниот живот е топ,можеби за разлика од претходните години,годинава послаб,меѓутоа полошо море и погнасна вода во живот немам видено,единствена причина поради која во Бугарија нема веќе да одам на летовање..

Клецнавте ли по некоја бугарка пофалете се ајде :D

Клецнавте ли по некоја бугарка пофалете се ајде :D

една сакаше ама јас нејќев ахаххаха :))) не е само до бугарките бе луѓе, има и по некоја украинка :)

Покрај тие Русинки Украинки и Белорусинки срамота е да фатиш Бугарка :icon_lol:

п.с Ако не си бил у Мексо ништо не си направил.

Покрај тие Русинки Украинки и Белорусинки срамота е да фатиш Бугарка :icon_lol:

Мексо? Јас во Bounce дремев :(

Мексо го спомнав дека имаше квалитетна роба периодот кога бев ја (24.07 - 03.08). Иначе и Викинг Лазур и Корнер беа добри за забава.

Avenger99 морето ужасно изгледа на сликата погоре, таков периодот се погодил. Додека бев јас бранови имаше малечки попладнето а алги само првите 2-3 дена. А бугарија е таква, и море и ноќен живот неможеш да искомбинираш :)

Две години по ред одам, морето вакво прв пат го гледам. Оваа година бранови немаше, алги малку повеќе од лани али значајно помалку од ова на сликата :)

Едно од најдобрите места таму!
Добар беше Bounce,Мексо имаше премногу странци претежно во групи беа(Скандинавци),а во Лазур си поминав најубаво за 15 лева имаш пиење од 23 до 04 саат сабајле..Стативи :vozbud:
Јас додека бев македонци вриеше во Мексо... :D А во Лазур немаше таква понуда, имаше само 1 саат пиење за 15 лева.
Мексо го спомнав дека имаше квалитетна роба периодот кога бев ја (24.07 - 03.08). Иначе и Лазур и Корнер беа добри за забава.
Да, има забава супер е, ама што е тоа вриеше малолетнички во лазур, од 12-15 год:confused: . И јас бев тој период :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom