- Член од
- 15 декември 2010
- Мислења
- 197
- Поени од реакции
- 87
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цигарите се скапи, така да од тука снабди се.Планирам за Несебар/Сончев да одам од 15ти едно 10 дена, се наоѓа ли лесно смештај на лице место пр во Несебар?
Горе долу цела тема ја прочитав и ме интересира само колку можам цигари да внесам на граница и која им е цената таму по маркетите?
Ако иди некој на Златни Песоци, преку ден нека дојди кај DJ-o на Мojito Beach Bar, и слободно нека се претстави дека е од кајгана![]()
Море пак замина а, бравос.Ако иди некој на Златни Песоци, преку ден нека дојди кај DJ-o на Мojito Beach Bar, и слободно нека се претстави дека е од кајгана![]()
Цигари до една штека максимум, јас носев повеќе ама не проверуваа ништо... Таму немаш цигари под 4 лева така да обезбеди се.Смештај не знам баш, ние кога се симнавме немаше некои што нудат смештај, оваа година е некако многу празно. Ако одиш прв пат сигурен сум дека нема да сакаш да отидеш пак... Далеку е од тоа што се збори овде а и скапичко е. Едно од најдобрите местенца е Мексо, во Лазур врие малолетнични од 12 до 15 год буквално.Планирам за Несебар/Сончев да одам од 15ти едно 10 дена, се наоѓа ли лесно смештај на лице место пр во Несебар?
Горе долу цела тема ја прочитав и ме интересира само колку можам цигари да внесам на граница и која им е цената таму по маркетите?
Цигари до една штека максимум, јас носев повеќе ама не проверуваа ништо... Таму немаш цигари под 4 лева така да обезбеди се.Смештај не знам баш, ние кога се симнавме немаше некои што нудат смештај, оваа година е некако многу празно. Ако одиш прв пат сигурен сум дека нема да сакаш да отидеш пак... Далеку е од тоа што се збори овде а и скапичко е. Едно од најдобрите местенца е Мексо, во Лазур врие малолетнични од 12 до 15 год буквално.Во Orange и Revolution ич не влегувај, ова скандинавциве се женско истребиле од таму, Иначе имаше многу македонци. Генерално местото како место не е лошо има многу добри места, журки, но е преплавено со мажи, мислам дека Златни песоци е многу подобра алтернатива.
Море пак замина а, бравос.
Цигари насекаде можеш да носиш само една штека по лице. Се што е над имаат право да те казнат 200 евра на лице место. А бугарите тоа радо би го направиле. Ако идеш со непушачи дај им и нив некоја кутија.
Златни песоци е башка прикаска, фала на инфово во секој случај
--- надополнето: 10 август 2013 во 22:04 ---
Уште нешо, чекам плата и нешто екстра од пејпал и скрил, без проблем се вадат од унибанка?
Море пак замина а, бравос.
Цигари насекаде можеш да носиш само една штека по лице. Се што е над имаат право да те казнат 200 евра на лице место. А бугарите тоа радо би го направиле. Ако идеш со непушачи дај им и нив некоја кутија.