после последниот одмор таму ми требаше месец дена да се оправамНоќеска се вратив од Сончев брег, страшно добро место е она презадоволен сум, многу патување али се исплати.
Не можам да се опоравам уште нз како ќе работам од утре.
После сончев брег кога ќе си дојдеш дома ти треба нов 10 дневен одмор. А за тамошниот живот и луѓето, кога ќе си дојдеш во Македонија исто ко да си у Пакистан
Здравје догодина без 14 ноќи не се враќам дома.
Све е тоа во ред,ноќниот живот е топ,можеби за разлика од претходните години,годинава послаб,меѓутоа полошо море и погнасна вода во живот немам видено,единствена причина поради која во Бугарија нема веќе да одам на летовање..Ноќеска се вратив од Сончев брег, страшно добро место е она презадоволен сум, многу патување али се исплати.
Не можам да се опоравам уште нз како ќе работам од утре.
една сакаше ама јас нејќев ахаххаха )) не е само до бугарките бе луѓе, има и по некоја украинкаКлецнавте ли по некоја бугарка пофалете се ајде
Мексо? Јас во Bounce дремевПокрај тие Русинки Украинки и Белорусинки срамота е да фатиш Бугарка
п.с Ако не си бил у Мексо ништо не си направил.
Добар беше Bounce,Мексо имаше премногу странци претежно во групи беа(Скандинавци),а во Лазур си поминав најубаво за 15 лева имаш пиење од 23 до 04 саат сабајле..СтативиМексо? Јас во Bounce дремев
Едно од најдобрите места таму!п.с Ако не си бил у Мексо ништо не си направил.
Јас додека бев македонци вриеше во Мексо... А во Лазур немаше таква понуда, имаше само 1 саат пиење за 15 лева.Добар беше Bounce,Мексо имаше премногу странци претежно во групи беа(Скандинавци),а во Лазур си поминав најубаво за 15 лева имаш пиење од 23 до 04 саат сабајле..Стативи
Да, има забава супер е, ама што е тоа вриеше малолетнички во лазур, од 12-15 год . И јас бев тој периодМексо го спомнав дека имаше квалитетна роба периодот кога бев ја (24.07 - 03.08). Иначе и Лазур и Корнер беа добри за забава.