Сончање

• Креатор на темата Креатор на темата Гладиус
  • Време на започнување Време на започнување
Уфф неможам цел саат , па ако не и повеке, да легнам и да се сончам. На плажа сакам игри, зафрканции и глупости, не би можела да го издржам тоа.

Обожавам сончање и сончањето ме обожава мене! :pipi::pos: Можам цел ден да бидам на плажа и да се сончам, одвреме навреме да влезам во вода да се разладам, тоа за мене е вистинско задоволство и уживање. :cool::love:

Какво сончање бе вода и само вода! :) Неможам да издржам да се сончам повеќе од саат време, или во вода или во некој кафич сме седнати со екипата.

Какво сончање бе вода и само вода! :) Неможам да издржам да се сончам повеќе од саат време, или во вода или во некој кафич сме седнати со екипата.
Всушност сонцето највише ваќа во вода коа си.

Јас летово издржав 3 и пол саати на сонце.
Од 11 до 2 и пол.
Кожата после 2 дена ми беше како на 80 годишна баба -.-
Ми се излупи за 5 дена -.-

обожавам сончање и боја :)

Порано пробував да поцрнам...практично невозможно...бела сум јбг.Се нервирав, ама со време сфатив дека тоа е тоа, и дека нема да минувам денови облечена како:нинџ: и летни ноќи мачкајќи се со кисело млеко и слично.Така да...каква сум, таква сум:)

Секое лето се мачам со ова, се печам ама не ми оди. Бела сум, сиренце. Тоа ти е, аристократија. :icon_lol:

Сакам да се сончам......ама целото тело освен оној интимниот :) Едноставно повеќе личи развиен човек со потемен отколку посветол тен,едноставно тоа повеќе ме привлекува..

Колку и да седам на сонце и да се сончам не поцрнувам. Додека седам на сонце само ќе ми поцрвене кожата и додека се вратам од плажа исто ко да не сум бил. Со Wanna.Play и Hedera ја делам истата судбина, ама тоа е :D(y)

Колку и да седам на сонце и да се сончам не поцрнувам. Додека седам на сонце само ќе ми поцрвене кожата и додека се вратам од плажа исто ко да не сум бил. Со Wanna.Play и Hedera ја делам истата судбина, ама тоа е :D(y)
Ќе се тешиме дека секој може да поцрни (зборувам за екстремен труд поврзан со солариуми и свашта), но не секој може да биде бел:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom