Сончање топлес - да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Boa
  • Време на започнување Време на започнување

Сончање топлес?

• Да, нема ништо срамно во тоа

Гласови: 31 51,7%
  • Не, цицките назад во „фиока“ (ќе објаснам зошто)

Гласови: 10 16,7%
  • Што знам, можеби во странство - во Македонија сигурно НЕ

Гласови: 19 31,7%

• Вкупно гласачи
    60

Boa

Член од
4 април 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Доага лето и ме интересираат вашите мислења за топлесот , јас лани се сончав во Хрватска и забележав дека таму е сосема нормално и го има во огромен број , што мислите вие?

Македонките се сунчет топлес ама доколку околу нив нема никој на радиус од 500м.
Македонките не се сунчет топлес (макар не и пред други македонци) зошто мажот македонец јајт многу :гомце:.

А те плеснаа штом си го стаил/а во Љубов и Секс?

Тотално подржувам ! Додека никој од "мојата крв" не го практикува тоа (типично македонски ,што да праам менталитет).
Затоа Македонките имаат„нај“-бели цицки, што може некогаш и да ти помогне ноќно време,ако залуташ и го изгубиш патот.Тогаш му е таа-мајката,ја соблакаш топлес и
имаш две големи сијалици од по 150 W.

Доага лето и ме интересираат вашите мислења за топлесот , јас лани се сончав во Хрватска и забележав дека таму е сосема нормално и го има во огромен број , што мислите вие?
А зошто имаш потреба да си ги пржиш голите цициња на сонце?

затоа што и македонците и македонките треба да “пораснат“. првите да не зјапаат во секоја која е топлес и после прераскажуваат, а вторите да не ги оговараат и покажуваат со прст кога ќе се вратат дома. плус, кај девојките има и додатен проблем, а тоа е дека и девојка ќе оговара девојка. дека таа ќе јаде бубрези дека таа и таа имала/немала убави гради и дека ова/она требала да направи.
прост пример. ако и се “спуштени“, родила, доела, нормално дека нема да бидат ко на некоја која нема деца.но ете таа со “спуштените“ решила да се сонча топлес одма ќе се најде некоја злобна душа (од женски пол) и ќе каже дека нејзините се поубави. и тоа ќе го збори и во својот град, и цел град ќе знае какви и се цицките (до детал). алоооо, никој не се сонча топлес затоа што е на избор за најубави цицки!
за жал, ни треба време да еволуираме. а ЌЕ еволуираме, ама не во овој век :cool:

На мене например не ми е, навика од нивата ми е останано, топлес.. исто снце е, исти тен.

Ти на нивата и нудистички се сончаш изгледа, со мотиката в раце :icon_lol:.

Во Македонија се‘ уште не е дојдено време, треба да се смени менталитетот на народот за таква работа. Јас во други земји се сончам нонстоп топлес, никој не се замара, ако приметиш некој дека те гледа, знај дека е Македонец. Ама мене ич не ми чуе.
А зошто имаш потреба да си ги пржиш голите цициња на сонце?
Несо ма, не е потреба тоа, туку желба да ти бидат иста боја со остатокот од телото, не знаеш колку прекрасно изгледа телото кога немаш бели гради, нити ремчиња од купаќи, и плус не знаеш колку ослободувачко чувство е. Пробај, ќе се увериш :icon_mrgr:

Јас нон-стоп се сончам топлес и тоа од кога знам за себе , и никој досега не ми направил проблем :) .

Една се сончаше топлес пред 10 години, а беше со мажот и ан одмор и еве, после 10 години (ако не и повеќе) уште плакнат уста со неа:tapp: како не и било срам да се соблече...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom