Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа Македонките имаат„нај“-бели цицки, што може некогаш и да ти помогне ноќно време,ако залуташ и го изгубиш патот.Тогаш му е таа-мајката,ја соблакаш топлес иА те плеснаа штом си го стаил/а во Љубов и Секс?
Тотално подржувам ! Додека никој од "мојата крв" не го практикува тоа (типично македонски ,што да праам менталитет).
А зошто имаш потреба да си ги пржиш голите цициња на сонце?Доага лето и ме интересираат вашите мислења за топлесот , јас лани се сончав во Хрватска и забележав дека таму е сосема нормално и го има во огромен број , што мислите вие?
И не ти е страм?Ја се сончам топлес секогаш и гајле немам.
И не ти е страм?
На мене например не ми е, навика од нивата ми е останано, топлес.. исто снце е, исти тен.
Во Македонија се‘ уште не е дојдено време, треба да се смени менталитетот на народот за таква работа. Јас во други земји се сончам нонстоп топлес, никој не се замара, ако приметиш некој дека те гледа, знај дека е Македонец. Ама мене ич не ми чуе.Доага лето и ме интересираат вашите мислења за топлесот , јас лани се сончав во Хрватска и забележав дека таму е сосема нормално и го има во огромен број , што мислите вие?
Несо ма, не е потреба тоа, туку желба да ти бидат иста боја со остатокот од телото, не знаеш колку прекрасно изгледа телото кога немаш бели гради, нити ремчиња од купаќи, и плус не знаеш колку ослободувачко чувство е. Пробај, ќе се уверишА зошто имаш потреба да си ги пржиш голите цициња на сонце?