Солзите .. емотивна уцена - дали?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Па вака-Немам плачено долго време и не се сеќавам за што плачев последен пат.Плачење од емоции може ама плачење за нешто да одбиеш,изнудиш ми е стварно глупо.Онака се надеваш дека на некој ќе му омекне срцето,ќе го фатиш на емоции и ќе ти дозволи.Ако не бива,не бива,одиме понатаму

ThA-BiTcH напиша:
Аха.
А значи и ти би го направила истото, само те спречува тоа што знаеш дека ќе зборат другите за тебе така?:lud:
Нека зборат што сакаат, битно ти направи си да ти биде убаво и како што сакаш...кој ги е*е другите

Не Да бич. Не би го направила тоа без разлика дали ќе зборуваат или нема зборуваат. Не се замарам со тоа што зборуваат другите.. ама таквиот начин да избегнеш повторување не е во ред. Читај еден-два поста погоре. Тоа е злоупотребување на солзите кои се начин на олеснување.

The`bItCh напиша:
рагаца, не се сите ко тебе..
Да плачам само заради тоа што одам не спремна на школо? И што ќе зборуваат за мене знаеш? ”Се добива со плачење и со лижење”.
Лоша слика било тоа за тебе во очите на другите..
Da imas poen , site sme razlicni . Nekoj ke pusti solza nekoj primer ( Внимавај што пишуваш во иднина. Работи како тоа што го имаше напишано се декларираат како лична навреда, која следниот пат нема да ја толерирам! - Д бич ) da ne sme isti i nikogas nema da sme ...

The`bItCh напиша:
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]
Колку пати сте испуштиле солзи за да го добиете она што го сакате?
Дали плачете само кога ќе ве нападнат емоциите?
Дали ве нервира, ако ве колку ве нервира кога партнерот ќе заплаче пред вас? Како реагирате? Ве прави ли тоа тажни или едноставно се осеќате глупо?
Дали солзите имаат некакво влијание на вас, или имуни сте на нив?
Дали солзите се еден вид отворање душа преку очи!?

[/FONT]
[/FONT][/FONT]
-skoro nikogas,se sto ke naumam mozam da go imam i nemora da placam za da go dobijam toa mozam i so zbor da dobijam nesto,jes da ima nekolku situacii koga sum placela,ali retko
-najcesto placam koga sum povredena i iznervirana,ednas placev zasto svativ deka na svetot ima mnogu glupi luge
-se ima sluceno masko da place pred mene,nekolku pati.koga sme se karale,koga sme raskinuvale,koga ke doznae deka sum go lazela....prosto,koga ke go pogodam tamu kaj sto najmnogu go boli.i toa voopsto ne me nerviralo,tuku naprotiv so toa sto go gledam kako place pred mene go sakam uste poveke.na toj nacin mi dokazuva deka me saka i deka mi veruva.i jas pocnuvam da placam koga ke mu gi vidam solzite na liceto.imam plceno samo pred edno masko,zasto me iznerviral,lazel i sl.
-ne sum imuna na solzi i ne sum placka.porano bef,placev za se,ama sega veke ne.placam premnogu retko.najmnogu placam na tazni pesni vo koi sto se pronaogam:icon_lol:

Подло ми е да се плаче за да се добие нешто, или па било какво друго лижење ... јас кога сакам нешто, а не го добивам од одма се лутам и бунам ... најчесто ме сваќале па сум добивала, ама да плачам? Нема шанси.

ne placam za da dobijam nesto...kako sto kazav na nekoi predhodni temi izbegavam da placam vo javnost...koga kje me napadnat emociite kako i sekoe zivo sushtestvo placam i mislam deka toa e najnormalna rabota...koga nekoj place pred mene me nervira ako se ligavi za gluposti,a ako ima pricina togas probuvam da go/ja utesam...vo princip imuna sum na solzi pogotovo ako znam deka licnosta za se i sesto se ligavi,no ima i odredeni licnosti na koi ne mozam "da im oddoleam" odnosno sekogas mi razneznuvaat makar i ne bile u pravo i se ligavele za gluposti...i sozlite mozat da bidat otvoranje na dushata preku oci no samo ako se vistinski,a mislam deka se poznava ona placenje od srce ili placenjeto za da ispadne nesto vo necija korist...

dali?i kolku?vi znacat zenskite solzi?koga ke ja vidite sakanata,onaa sto najvise ja sakate da place pred vas,za nesto sto vie ste i go napravile...vi znaci toa nesto ili...ne??
ste so oset ili????
ste pustile li bar ednas vo zivotot solzi :cry: za masko???ako da..togas..koja bila pricinata??

e pa simonce zavisi dali se vistinski tie solzi,nikogas do sega pred mene se nema rasplakano...inaku normalno deka ke mi znacat

Sum placela za edna tip mnogu zaso mnogu sum go sakla...bevme zaedno dolgo vreme i se sakavme navistina ali ednostavno nemozevme da bideme zaedno...mnogu mi bese tesko i ednostavno zavrsi naseto :(

Еве јас ќе кажам дали имам пуштено солза за девојка едно големо ДА зашто вредело да заплачам и така

Delux напиша:
e pa simonce zavisi dali se vistinski tie solzi,nikogas do sega pred mene se nema rasplakano...inaku normalno deka ke mi znacat

mora da se vistinski..veruvaj..

PuMbA напиша:
Еве јас ќе кажам дали имам пуштено солза за девојка едно големо ДА зашто вредело да заплачам и така

ama sepak bile vistinski???kazi mu go toa na DELUX

Да имам плачено за машко,имам пуштено солзи заради машко иако не се вредни машките за нашите солзи.Вчера првпат дозволив машко да ме види да плачам !!

MoNa` напиша:
Да имам плачено за машко,имам пуштено солзи заради машко иако не се вредни машките за нашите солзи.Вчера првпат дозволив машко да ме види да плачам !!

i kako reagirae on???

Па не знам ,пробав да го скријам то ,да се направам на 3 и пол демек не е ништо не ми е ништо...сепак мислам дека му падна жал и му беше криво после за неговата постапка.Сепак неможам да кажам јас ..тој си знај најдобро што почувстува.

Па нормално дека значат.Само човек без осет може да остане имун на тоа.
Ама ако е дојдена работата до солзи тогаш би требало да се оди на поблаго однесување,смирено,и веднаш треба да проработат и сопствените емоции.За да се ублажи болката ова е доволно за почеток а за понатаму.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom