Соло или во врска?

• Креатор на темата Креатор на темата Ред хот!
  • Време на започнување Време на започнување
ada напиша:
Сакам да сум у врска у која ќе се осеќам ко да сум соло(само без делот на мењање на партнери):icon_lol::pipi:

Е така ... секоја друга ситуација не е комплетна ... или ќе ти фали партнер слобода ... ваквата комбинација е тоа што го поштовам и јас.:kiss:

Се си има своја убавина, но сепак мислам дека е поубаво чувството кога си сакан од некого и кога некој ти пружи големо внимание

Ред хот! напиша:
Соло или во врска? Што е подобро?Што мислите вие? И кои се добрите,а кои лошите страни додека сте во врска,а кои кога сте соло?
:zlo:
solo definiivno:):smir:

Има периоди од животот кога е поубаво да си соло и кога да си во пар.
Јас ви препорачувам да сте во пар и да се љубите.

Не сум била во ситуација да речам Лелее морам да си фатам дечко!А сум била во ситуација да речам..воздууууух!:cry:
Соло-кога сакам излагам,со кого сакам излагам,каде сакам излагам без негде да идам на рапорт!
Врска-љубов,нежност,внимание,подршка,разбирање(не секогаш)...се сеќавам пред да си фатам дечко викав.. ми фали заштитничката гушка од позади и тивкото Те сакам:kesa:
Една лоша работа има во врската...нервозите!
Али изгледа и не се толку лоша зашто на темава Соло или врска...се изјаснувам...врска!:helou:

vo vrska definitivno :)
ljubovta e najubavata rabota :kesa:

ubavo e cuvstvoto koga sakas nekoj i koga znaes deka taa ljubov ti e vozvratena...

za solo neam komentar... sto e prednos sto mozes da muvas koga sakas ? gluposti...

Сакам кога некој ми посветува внимание, кога е нежен со мене, ме гушка, љуби...едноставно се чувствувам најубаво
Соло - што знам...не ми е до толку лошо ни тогаш.Си правам што сакам, си искачам со кого сакам, си флертувам...и тогаш ми е убаво
Али сепак повеќе сакам кога сум во врска...

дефинитивно врска, ама не да си цело време со неа, да има слобода и двајцата да излезат со друштво, а не цело време само тие двајца, малку слобода во врската и разбирање

ima prednosti i ednoto i drugoto,iako jas sum sepak za vo vrska otkolku solo.koga si solo bilo da si sreken ili tazen go spodeluvas toa samo so sebe,dodeka koga si vo vrska odsobeno vo nekoja poozbilna ubavo e koga ima nekoj koj so tebe i ke se raduva i taguva,koj ke ti dava podrska,so koj ke mozes da gi spodelis problemite,sekojdnevnite slucuvanja i sute mal milon rab

ДОООЛГА врска...барем за мене

врска,врска,врска... :back:

Во врска дефинитивно :girlinlove:
е сеа не можам да објаснувам шо, зошто, како
bk.gif

sega sum vo solo programa :) ali bi ja zacinil so eden dobar pocetok i solidna vrska :) ete ke ja zrtvuvam slobodata :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom