Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мене ми звучи како добар предизвик.јас не верувам во ова, барем не додека не не удри
а кога би не удрило би било интересно, замисли, ти идат арамии дома и ти немаш телефон да викнеш полиција, немаш како да се одбраниш, ако нема струја, нема ни вода, нема ништо буквално, ќе одиме со стомните на вода, ќе се гледаме на свеќи навечер, масовни грабежи, масовно безредие, супер![]()
Пред дигиталниот начин на запишување на музиката беа винилите, а и се разбира живата музика.I can't live without music.
P.S Kajgana i will miss you...
Не верувам дека ќе биде нешто посебно но во случај да настане огромна бура што ќе збрише секаква електроника најголем ударот ќе биде во Америка пошто се најзависни од интернет и телевизија,а во Македонија конкретно освен оние фејсбукџиите и бабите кои неможат да си ги изгледаат лисијата нема да настане некој проблем.
Збоурам за животот на еден обичен човек а не за државата.Хeх како бе нема да настане некој проблем, ти знаеш што значи струја да нема? Во денешнов свет и само интернет ако снема би настанал колапс, а да не збориме струја ако снема. Како да заборавате дека струјата и интернетот не значат само фејсбук и ТВ о_о
Збоурам за животот на еден обичен човек а не за државата.
Забораваш пред се дека сме животинска форма а не роботи.Па се` зависи едно од друго, животот на обичниот човек ќе биде еден голем хаос, освен ако немаш свој сопствен извор на храна, ама и да имаш џабе, пак нема да можеш основни работи да купиш, нема да имаш ни пари, ништо, од милион работи сме зависни![]()