Софија доби кабини за мастурбирање

уште ова и фалеше на Софија да биде метропола........сега се комплетно во ЕУ:tapp:

Шо ти е Европска унија... :)

Бугарите каснат... Скопје го има ова у Валијант долго пред нив.
А не, не се важи дури не стават кабини во центар. Ја би ги поставил зад споменикон од Карев, ми изгледа најприкладно местото. Има 120 вработени таму кои се приморани истата активност да ја вршат на ТВ пред цел народ.

Така така....бутни го ти низ дупката,па од другата страна може и некоја црна машка рака да те изработи....ти пак мисли си дека е женска.
- да ама, во тие историски мигови за твојата машкост и сила,
погледот ти е во екранот пред тебе и „ Биткана на Наретва“
и само го чекаш моментот кога и твоето оружје ќе распали
и што е битно кој е нишанџија, кој полнач а кој управувач,
важно муницијата да се испразни тогаш. Следува пауза до
наредната голема битка :drk: во која губитник е само Џебот.

Е шо убаво кај нас под мостот е без пари, а бугарите ќе плаќаатза кабини. :pos:
skopjani-svrsuvaat-na-barokot-1.jpgskopjani-svrsuvaat-na-barokot-4.jpg

Se prasuvam koja e slednata glupost sto ke ja izmislat...moze natprevar koe e najgolemiot JERK vo Sofija :)

Така така....бутни го ти низ дупката,па од другата страна може и некоја црна машка рака да те изработи....ти пак мисли си дека е женска.
не ни мислам некој/а да ми го дрка само и тоа го прават за пустите трошоци на живеачката.

толку имаат дркажии што морале и кабини да им направат а? па дури кој има над 20 сантима и бесплатно..

Стигна ова чудо ина наши простори после 20 години.. :facepalm:

толку имаат дркажии што морале и кабини да им направат а? па дури кој има над 20 сантима и бесплатно..
Па ги мотивираат да ги тегнат повеќе и да им пораснат, пошто најверојатно се мали курлиња се блгарчета, не можат жените да си ги задоволат.

Кај нас треба да стават вакви кабини во Триумфалната капија, да има повеќе содржини па да не биде дека ептен за џабе е направена :pos:

Back
На врв Bottom