Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Следните две кола ми се против Барса и Наполи, па си реков ај против Арсенал ќе направам промени, да се спремам за борбата за титула. И ја изгубив титулата :D
Наредно коло ќе ја изгубиш. :P

Аууу жива срамота, после ова не ни заслужувам да земам титула.

Barcelona have suffered their heaviest ever away league defeat after losing 4 - 0 away to Real Madrid .

Јака ќе биди завршницата, никој неможе да каже кој ќе е шампион на крај. :D

Остај друго, сеа треба и за тебе да навивам наредно коло. Или... форца нерешено?
Абе Наполи и Валенсија се без искуство во оваа фаза на првенството, еве во последни десет кола сме и ќе почнат да им се тресат нозе, на крај ние ќе се бориме за титула :D

Реал, Зенит и Валенсија по ред со повредени и изморени играчи.

Треба тактички да се изигра за бодови. :D

Уште некој пенал да даеше за сРеал. :D

Од телефон местев прееска и сум ги заебал измените :tapp:

После оваа сезона сите играчи на Наполи ќе бидат слободни за трансфер, ќе можете слободно да пуштате понуди, ако бидат фер ќе бидат прифатени.

После оваа сезона сите играчи на Наполи ќе бидат слободни за трансфер, ќе можете слободно да пуштате понуди, ако бидат фер ќе бидат прифатени.
Брат многу е глупо ова. Ти го давам кансело (иден најбоље десен бек во свет) и после три дена го распаѓаш тимот. Зошто уопште месец дена се натегаше за него ако не планираш да го играш?

Брат многу е глупо ова. Ти го давам кансело (иден најбоље десен бек во свет) и после три дена го распаѓаш тимот. Зошто уопште месец дена се натегаше за него ако не планираш да го играш?
Не го распаѓам тимот.
Сакам само да нсправам некој трансфер, и ако пишав сите играчи се достапни незначи дека за сите ќе добијам задоволителна понуда.

Мене интересна ми е играва со трансфери.

Не го распаѓам тимот.
Сакам само да нсправам некој трансфер, и ако пишав сите играчи се достапни незначи дека за сите ќе добијам задоволителна понуда.

Мене интересна ми е играва со трансфери.
Аха ондак океј. Џабе се излигавив :pos:

Ме убија повредиве, Кансело, Фернандињо сега и Коста 3 недели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom