Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.829
- Поени од реакции
- 52.861
Не, секоја сезона овој период сум првПрв пат ти е?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, секоја сезона овој период сум првПрв пат ти е?![]()
Ќе се потрудиме и на крај на сезона да биде исто како претходните. Не за друго, голема срамота ќе биде ако земеш титула пред Клипче. За него нормално.Не, секоја сезона овој период сум прв![]()
Фирмино скокна на 92, Али е 91. Може да му предава фудбал во секое време.
Не заебавај и ти која споредба ја направи сега. Иниеста колку има направено во кариерата заслужува 95ката да му биде зацементирана (а ќе падне сеа на 94, 100%), ти успеа да го убациш во споредба на Али и Фирмино.Уште леб требa дa јaде.
И зa Иниестa е бoг, пa не е 95.
Не заебавај и ти која споредба ја направи сега. Иниеста колку има направено во кариерата заслужува 95ката да му биде зацементирана (а ќе падне сеа на 94, 100%), ти успеа да го убациш во споредба на Али и Фирмино.![]()
Гомното Наинголан уште еднаш ми го начука, да му ебам идиотот неписмен. Кој го сака изволте, не сакам очи да му видам веќе.
Со Канте може. xDЕ сеа ти текна, кога веќе најдов замена за Фернандињо
Ај swap?
Daj mene.Гомното Наинголан уште еднаш ми го начука, да му ебам идиотот неписмен. Кој го сака изволте, не сакам очи да му видам веќе.
Ајде, може да се договориме.Гомното Наинголан уште еднаш ми го начука, да му ебам идиотот неписмен. Кој го сака изволте, не сакам очи да му видам веќе.