Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Maрсијал и Саул од Јунајтед во преговори со Барселона. :eek:

Видоа дека нема да имаат шанса против мене и одма почнаа да си префрлаат играчи од вторите тимови, плус да трампаат меѓу себе :pos:

Ете ја разликата помеѓу мене и Звонко, некој работи за народот некој само за себе.

Хк, пу!

Нечив пoтег ќе биде пoздрaвен, нечив пријaвен

Првиот дел од големата трансфер размена комплетиран: Гризман во Баерн Минхен, Коке и Тоби Алдервејрелд во Барселона

Deportes_106001747_1812684_1706x960.jpg

Tројца екс играчи на Атлетико се најдоа во првиот дел од трансфер зделката помеѓу Баерн и Барса. Гризман замина во Минхен, а Коке и Тоби се приклучија на тимот на Барселона. Чемпионс изјави дека иако Гризман му е еден од поомилените играчи во денешниот фудбал, доаѓањето на Коке во средниот ред на Барса ќе ја крене средината на Каталонците на нивото од 2009-2011, кога Чави и Иниеста заедно со Бускетс ја доминираа Европа. Исто така имаше пофални зборови и за засилувањето во дефанзивата, кој според него е еден од потценетите играчи во Кајгана Светот и очекува рејтингот да му рипне во секој момент. :)

Вториот дел од трансфер размената сеуште се држи во тајност, но кога ќе биде средена документацијата ќе излезат двата тима со соопштение.

Вториот дел од трансфер размената сеуште се држи во тајност, но кога ќе биде средена документацијата ќе излезат двата тима со соопштение.

Каква е таа тајност кога знам дека Милер ќе оди во Барса, а Дибала и Пике во Баерн?

Каква е таа тајност кога знам дека Милер ќе оди во Барса, а Дибала и Пике во Баерн?
Се средија документите во меѓувреме. :P

Компани нов играч на Барса. А таман се уплашив дека ќе останам со 91 одбрана поради заминувањето на Пике, @JimmyFloydBottleBank е пак тука да ми ја спаси сезоната. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom