Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
не го давам Погба разберете :D ниту Дубала... Додуша ниеден од 1 тим не ми е на продажба по ниедна цена :D
Нејќеш да даеш ниеден играч а сакаш да земеш играч ко Верати или рецимо Видал а не функционира тоа така и тоа пробувам да ти го доловам.

Никој не е толку глуп да ти ги земе Падоин и Хернанес и после да се ебе у гз со нив.

Играта е таква и ако сакаш да добиеш нешо мораш да жртвуваш некој играч, сеа некад ќе се исплати а некад не, али тоа е тоа.

Нејќеш да даеш ниеден играч а сакаш да земеш играч ко Верати или рецимо Видал а не функционира тоа така и тоа пробувам да ти го доловам.

Никој не е толку глуп да ти ги земе Падоин и Хернанес и после да се ебе у гз со нив.

Играта е таква и ако сакаш да добиеш нешо мораш да жртвуваш некој играч, сеа некад ќе се исплати а некад не, али тоа е тоа.
ги дадов веќе хернанес, барзаљи, рубињо и евра.. Старците и непотребното се отарасив од нив освен Падоин.. Е сега што јас нудам вртоглави пари не ви чини.. Што да правам кога не сакам мој јак играч да продавам...

Breaking news !!

Paul Pogba says “ I'll never leave Juventus “

Последно уредено:
Нема да си оди од таму ама ако почне да паѓа надолу ќе го чуваш ? :)

Абе овие шо ми се на продажба, ако не ги купе некој ќе се продадат ли негде?

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Кога сакаш можеш да ја почнеш играва ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Дајте нешто линк ова она, инструкции

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom