Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Да го дадам тимов на било кој од тие што се бунат, пари ќе уплатам дека нема да освои лига :D

Види го бе себичен, нити Сане не го оставил на некој од послабите
Подобро кај мене, него во тим кој ќе остане без менаџер за некоја недела :toe:

Mu pisav ali ne sakase, nemav jas dovolno kesh za da pratam max, inace prativ bezvezna ponuda za po nekoja slucajnost ako go zeam da go daam posle banot nekade.

Сега гледам назад една страна го пишал тимот што го има. Крос, Давид Силва, Де Брујн, Канте, Сане, Асенсио, Агуеро, Икарди, Хумелс, Рамос, а да не ги спомнувам Меси и Роналдо :eek:

Ниш, нема зошто да правам трет мејл и трет акаунт поради тоа. Чао :D

Најјак е донев ама не е толку колку што го правите. Од три титули, една му е со бод предност, една му е на гол разлика и само последната се прошета. Сезонава на 10 утакмици до крај има три бодови предност пред вториот и третиот.
Проблемот со лигава е што сезоната е долга, па затоа здосадува кога ќе се одвојат двајца тројца напред.

Иначе миктријан 92 ви е слободен не знам зошто никој не пушта понуда за него. Мене одлично ќе ми легне за ротација, па ако помалите не сте заинтересирани би го собрал. Ај ќе оставам ден два простор за друг да го земе.

Jas da go zeme Sane ke go dadev Sterling na nekoj poso mene mi trebaat 11 12 igraci ne 30.

I daj ako sakate da zastanime da se dogovorime sto kako ama site da se javat, ke pravime nekako da ja pocnime ligava kako sto treba izednaceno.

Evo ke go prasame donev uste kolku sezoni saka da pobeduva za da custvuva zadovolstvo pa da znaeme da ne go zamarame.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Онака спомнав мислев ќе има заинтересиран, кога веќе нема ќе терам јас, сезонава секако е пред крај така да со Рома ќе мислам за наредна сезона, а Шалке периодов поозбилно пошто почнува сезона :D

E toa e vekje drugo :D Koj te vrti Uli :D

Ete zimaj go ti Lukaku so Roma, biva li?

Donef sezonava ne zima posle ovoj kurch :D

Убаво, кај си има играчи па има и среќа за изедначени понуди или ќе ми кажете дека најголема понуда имал сега
Не е среќа, кога има изедначени понуди оди во најјакиот тим. (ваљда со најјак average rating) А тоа е Реал Мадрид во лигава. Така да, Донев може да го земе буквално кој играч сака тука.

E toa e vekje drugo :D Koj te vrti Uli :D

Си ве врти Донев, прајте му интересно. Само не знаете како, напуштете повеќето па нека игра со неменаџирани, на крај и тој ќе напушти па да се среди лигата како што треба. Не знам само дали може и рестарт да се удри на лигата, дали има таква опција.

Треба некој преглуп пример да пишувам за да сфатите колку ви е глуп муабетот, па ќе прескокнам.

Јас скоро три години играм во лигава со Реал. Никој не ми го поклони тимов. Освен КДБ кој ете се погоди да го земам поради туѓа грешка, секој друг битен играч сум го преплаќал дебело, сум давал по два јаки играчи за да го добијам. Две години се трудев да го склопам тимов како што сакам, уште потешко беше што на почетокот направив многу глупости без да знам како функционира играва, па после морав да надокнадувам. И сега да сум си го расипувал тоа за кое сум се трудел со години само затоа што на некој не му се свиѓало тоа што на крај ми вредел тој труд. Какви глупости :pos:

Го заменувам Коман, Патрисио, Перишиќ и Фабрегас :D :D :D

Прејаки се, добри се за во вашиот тим, некои понуди?????

Ми скина 3 бода за џабе, глеј сеа да не го тепаш кога ќе играте ќе те бијам.
Mislam deka ti igrav so vtor tim, so da praam koa si ko segasniot Murinjo?

p.s na kraj od sezona ke napraime ja i ti par zdelki i toa e toa, ke ima ligata nov sampion.

Не е среќа, кога има изедначени понуди оди во најјакиот тим. (ваљда со најјак average rating) А тоа е Реал Мадрид во лигава. Така да, Донев може да го земе буквално кој играч сака тука.
Не ти држи вода ова затоа што имало доста случаи кај што отишол играчот во друг тим кога сме имале макс понуда. Прв на кој ми текнува е Вајгл.

Треба некој преглуп пример да пишувам за да сфатите колку ви е глуп муабетот, па ќе прескокнам.

Јас скоро три години играм во лигава со Реал. Никој не ми го поклони тимов. Освен КДБ кој ете се погоди да го земам поради туѓа грешка, секој друг битен играч сум го преплаќал дебело, сум давал по два јаки играчи за да го добијам. Две години се трудев да го склопам тимов како што сакам, уште потешко беше што на почетокот направив многу глупости без да знам како функционира играва, па после морав да надокнадувам. И сега да сум си го расипувал тоа за кое сум се трудел со години само затоа што на некој не му се свиѓало тоа што на крај ми вредел тој труд. Какви глупости :pos:
Епа ајде биди чоек и врати го де брујне па да се договориме после за фер трансфер.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom