Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Да не има заинтересиран да ги превземе Рома од Ворлд и Шалке од КЕЛ? Некако изгубив интерес, а и послаб сум со време периодов, па и не се замарам баш со играва, мада ако не се најде заинтересиран боље да не ги оставам да не ги распаднете

Ајде @Stefan-kobe

Daj poso nova liga ne sakate a vaka ne vredit da se zamarat nekoj da otstapime po nekolku 91+ igraci na nekolku timovi i da ja izramnime ligava, nemozit da igrame samo za na dnoev kureno da mu rastit od radost so 94+ average rejting. :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Немам слот

Гледам Милан и Свонси сте ги соголиле :D

De be coek, napraj acc ili batali nekoi drug nebiten klub.

Ne ide use eden tim da se raspadne.

Kaj mene Mertens, Khedira, Lloris, Rose, Verdi i use par drugi koi i valjda gi prodadov u megjuvreme se slobodni.

Lukaku moze isto nekoj poslab da si go pazari od UTD cim mu pomine banot.

Neka oslobodi i Donef neso od podobrite igraci.

De be coek, napraj acc ili batali nekoi drug nebiten klub.

Ne ide use eden tim da se raspadne.

Kaj mene Mertens, Khedira, Lloris, Rose, Verdi i use par drugi koi i valjda gi prodadov u megjuvreme se slobodni.

Lukaku moze isto nekoj poslab da si go pazari od UTD cim mu pomine banot.

Neka oslobodi i Donef neso od podobrite igraci.

Ти мислам имаше трет акаунт на играта, пиши ми во инбокс мејл и пасворд па можеби ќе играам, ќе видам, па кога ќе ми се отвори 5-от слот наскоро на вториот акаунт тогаш ќе влезам од тој профил. Поради вас ајде може ќе играам да не ви се распадне лигата и да не ви биде толку неинтересно.

Nie ja igrame poso taa e, dali vredit da se igrat -ne.

Poso ne ti ttebit taktika za da pobedis, imaj jak tim i sak si tepat bez problem.

@Донев ќе продадеш некој на послабите?[DOUBLEPOST=1536401001][/DOUBLEPOST]
Nie ja igrame poso taa e, dali vredit da se igrat -ne.

Poso ne ti ttebit taktika za da pobedis, imaj jak tim i sak si tepat bez problem.

Абе не ми се влага, јасно ми е ама ајде поради вас другите членови може ќе влезам.

Ти мислам имаше трет акаунт на играта, пиши ми во инбокс мејл и пасворд па можеби ќе играам, ќе видам, па кога ќе ми се отвори 5-от слот наскоро на вториот акаунт тогаш ќе влезам од тој профил. Поради вас ајде може ќе играам да не ви се распадне лигата и да не ви биде толку неинтересно.

Neam tret brat, napraj si tret i doeka da ti se naprai slot igraj si od tamu.

Inace Makaron u redu e brat, ovaa e prvata liga i samo radi toa ne e ok da zgasne, napraivme i use drugi dve pa pak ne iskoci ko so treba.

Donef tesko da dade neso jako od timot, ete i po Sane se zaleta i plus si pisa pred den-dva koi igraci mu se na prodazba.

Inace Makaron u redu e brat, ovaa e prvata liga i samo radi toa ne e ok da zgasne, napraivme i use drugi dve pa pak ne iskoci ko so treba.

Donef tesko da dade neso jako od timot, ete i po Sane se zaleta i plus si pisa pred den-dva koi igraci mu se na prodazba.

Сане купен е веќе?

I jas ne sakam da ja raspadneme, ama ne e vo red nekoj da drzi prejjak tim a nie drugite okolu nego da se tepame da bideme megju prvite 5.

Poso realno toj treba samo da pazi na fitnesot na igracite i po nekoja slucajnost da zaebi 30 kola sam za drug da bide sampion, ne gledam kako poinaku ke ima konkurencija od 5 6 tima da se borat za titula pa da bide interesno.

Jas ne sum vrzan so nitu eden tim i igrac i nemam problem site igraci da gi dadam ama istoto da go napravime site.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom