Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Продава некој стопер со 91+ рејтинг? Ако има таков нека ме контактира во порака.

Прв пораз сезонава, нормално ко и лани првиот пораз од Зоки. Пикачу сигурно со гол или асистенција и овај пут.:свиркам:

АСЕНСИО СЕ ВРАТИ ДОМА

22050024_10151417443449953_9134474314244014952_n.jpg

После краткиот престој во Бенфика, управата на Реал Мадрид реши веднаш да ја активира бај бек клаузулата на Марко Асенсио и да го врати на Сантиаго Бернабе. Од Реал изјавија дека уште при продажбата целта била Асенсио брзо да се врати во својот тим. Сметале дека му е потребно малце искуство во различна околина, но на долгорочен план најголемиот фудбалски талент припаѓа во Реал.

Секако ти е уште сезонава, радувај се.. Од наредна се враќа доминацијата на Барса. :cool::cool:

Како да сакате да ме вратите во борбата за титула.. :D

Интер сигурно чекори кон врвот. Следуваат три лесни утакмици пред дербито против Зенит.

Со години го чекавме моментот :vozbud:
ФК Интернационале за прв пат во својата историја се наоѓа на врвот на кајгана светот. Дека ова не е случајно говори фактот што во последните 26 лигашки натпревари СиноЦрните имаат само еден пораз, две нерешени и невееојатни 23 победи. Доколку на оваа бројка ги додадеме и куповите тогаш бројот на добиени натпревари ќе се искачи на 29.

Последно уредено:
Уште неколку кола и Реал ќе си дојде на својата позиција.

хахахаха тука пошто не сменив тимови ми остана поставата од купот и успеав со неверојатни 18 шута во рамки на голот на ПСВ да изиграм само 2-2 хахахаха тој Зоет толку топки нема фатено цела кариера 100%

Со години го чекавме моментот :vozbud:
ФК Интернационале за прв пат во својата историја се наоѓа на врвот на кајгана светот. Дека ова не е случајно говори фактот што во последните 26 лигашки натпревари СиноЦрните имаат само еден пораз, две нерешени и невееојатни 23 победи. Доколку на оваа бројка ги додадеме и куповите тогаш бројот на добиени натпревари ќе се искачи на 29.

Биди среќен што ти дадов бодче пред некое коло, еве сеа на Зенит не му дадов па стигна прво место :P

Back
На врв Bottom