- Член од
- 30 ноември 2013
- Мислења
- 2.163
- Поени од реакции
- 4.717
или никад?
или никад?
Нека ми го даде мене. Јас тебе Даглас Коста (93) и Руни ќе ти ги дадам
НоуппНека ми го даде мене. Јас тебе Даглас Коста (93) и Руни ќе ти ги дадам![]()
Нека ми го даде мене, јас тебе матич?Ноупп![]()
Тука?Добро, тогаш ќе си го добијам
![]()
![]()
Нели сакаше Интер тим да правиш? Сане е во Сити, Перишиќ е во Интер.Нека ми го даде мене, јас тебе матич?
Габриел Хесус и Сане се богови за исфураниот рашфорд и мартиал. Ај мартиал ако продолжи со вакви партии може 91 во јуни ама рашфорд бехахахахаха Габриел тап ин Хесус (па и Сане) 91, Рашфорд и Марсијал ги оставија на 90ка.Погба 93, ист рејтинг со мртвите Даглас Коста и Ди Марија.
![]()
Да, ама не скокна ни пролетта Погба, така да треба цела година да се земе во обзир.Габриел Хесус и Сане се богови за исфураниот рашфорд и мартиал. Ај мартиал ако продолжи со вакви партии може 91 во јуни ама рашфорд бе
Погба не играше три месеци колку да биде
А херера рипна на 92?
Само ти плачеш за рејтинзи, а велиш рејтингот не игра некоја улога.Да, ама не скокна ни пролетта Погба, така да треба цела година да се земе во обзир.Габриел Хесус буквално со ништо не заслужил да биде 91, година дена игра фудбал на професионално ниво, има се на се 23 утакмици во ПЛ цела кариера и срамота е да има повисок рејтинг од Марсијал и Рашфорд и да биде на исто ниво со Мбапе кој е бог за него од секој фудбалски аспект. Моментално ми е најпреценет напаѓач во цела ПЛ, пошто ако за Лукаку и Мората се јаде гомна дека сеуште не се комплетни играчи, за овој никој ништо нема спомнато заради прејаката офанзива на Сити. Иначе колку шанси има уопропастено само тој си знае. Чичарито во поусовршена верзија.
Плачам оти форсираат играчи на некои екипи непотребно и неможам да гледам како Марсијал има 90 рејтинг, а факинг Алехандро Гомез е 91.Само ти плачеш за рејтинзи, а велиш рејтингот не игра некоја улога.
Ти многу ги форсираш премиерлигашите (особено вашите играчи).Плачам оти форсираат играчи на некои екипи непотребно и неможам да гледам како Марсијал има 90 рејтинг, а факинг Алехандро Гомез е 91.
Или Марко Ројс што нема топка чепнато со години е 94, а Погба е 93.
Играат за Манчеста Јунајтед, како на играч у овој тим шо не игра фудбал да му качат рејтинг.хахахахаха Габриел тап ин Хесус (па и Сане) 91, Рашфорд и Марсијал ги оставија на 90ка.Погба 93, ист рејтинг со мртвите Даглас Коста и Ди Марија.
![]()