Bratot
Стоик и Машкртник!
И не сфатив сега.. кој е текстот на “резолуцијата“, како гласи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne se bara promena na ime nego razumen kompromis...Ke svatish podocna![]()
[acko]®;1820673 напиша:разумен компромис е промена на име. грција не сака да бидеме македонци и да се викаме РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. со секој компромис се менуваат овие две!
Te citam druze i u sekoj tvoj post samo antimakedonsko gledam.Ne se bara promena na ime nego razumen kompromis...Ke svatish podocna![]()
Ne se bara promena na ime nego razumen kompromis...Ke svatish podocna![]()
И не сфатив сега.. кој е текстот на “резолуцијата“, како гласи?
Izgleda nesto ne sum u red a??
Pa shom ne razbirash deka kompromis i promena na ime se 2 razlichni raboti togash garant ne e do mene.
Целава оваа работа е комуњарска иницијатива да се смени име додека Груевски е на власт за конечно вината да се насамари на негов грб. Не сум нити адвокат на груевски нити пак ми е идол, ама во борбата за името е единствениот на кој што му симнувам капа, му ги следам изјавите, едноставно е реален и размислува како Македонец кој што знае што значи името Македонија и каква светост содржи ова име во секоја поединечна буква
Ти се читаш бе???Дај уклучи малку тоа малку мозоче шо го имаш пред да пишиш вакви глупости.Pa shom ne razbirash deka kompromis i promena na ime se 2 razlichni raboti togash garant ne e do mene.
Ти се читаш бе???Дај уклучи малку тоа малку мозоче шо го имаш пред да пишиш вакви глупости.
Нешто болен е дечково, му треба итна трансплатација на мозок.