Собиранка во Охрид (впечатоци тука - слики во галерија!)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се гледало најдобро:pos:
И плуссс многу си личат, да не можеш да познаеш кој е кој:pos:

Лево е Ејсид, десно Кенгур.

Fortune напиша:

си личиме бе! :pos: :pos: како така? он е кец мавнат, ја иам фриз од '70тите со јака џигерица (сакав да се шишам во охрид, ама салонот за убавина беше затворен) :pos: :pos:

едит: сликата е на сред пат сликана, правевме пауза -)

:pos:

Требаше да и` се обратиш на модераторката на Мода и убавина, ќе направеше се`, имаше сите салони во Охрид да проработат само за тебе.

Јас ја чекам сликата на која се Ејсид и Ортаче!

Томе се докажа дека е изгубен германец ... некој ден и глата ќе си ја заборајш а не апаратот,бај тхе вај даница 100 пати поубо од тебе возит, добро малце на третоар се качи ама оправдано замаглено беше стаклоно :)

G e G o напиша:
Томе се докажа дека е изгубен германец ... некој ден и глата ќе си ја заборајш а не апаратот,бај тхе вај даница 100 пати поубо од тебе возит, добро малце на третоар се качи ама оправдано замаглено беше стаклоно :)
не приметивме... :pos2::pos2::pos2::pos2:

Fortune напиша:

така и си претпоставував, абе некако овај Кенгур како "стар" ми излгледа за 21 година, шала настрана, ШЕФОЈ сте, па и не за џабе има Кенгур напишано "Шефот".:pos:

ZIKS напиша:
така и си претпоставував, абе некако овај Кенгур како "стар" ми излгледа за 21 година, шала настрана, ШЕФОЈ сте. :pos:
до косата е, напоменав погоре :ljolj:-)

Fortune напиша:
Пристигнаа Димитар, Ne0 Newbie и уште еден дечко кој дошол со нив затоа што на двајцава им било срам.
That was mean :helou:
Бај д веј... келнерката му беше братучеда на Не0 но, не смееше да открие

Да се разбериме, не беше срам:) дечкото му е другар на Не0 и беше со нас, пред да замине во Табу...
И... после пристигнувањето во Демир Хисар... пак да се повторам... Супер сте сите! Без исклучоци....

се сликавте сите, мислам една "групна", а ? да ве видиме... :)

P.Overdrive напиша:
Да е една само.. :pos:
епа, "дакле" се ?, сакам да видам како изгледаат некои од форумов, онака чисто информативно. :pos:

едно ми доаѓа повеќепати на ум: Има ли LiveChat некаде на Кајгана, или не ? Бидејќи подобро е повеќемина да се уклучиме и да зборуваме, во исто време, мислам подобро е, а ако има, како може јас да го имам промашено ? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom