Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
си личиме бе!Fortune напиша:Не се гледало најдобро
И плуссс многу си личат, да не можеш да познаеш кој е кој
Лево е Ејсид, десно Кенгур.
не приметивме... :pos2::pos2::pos2::pos2:G e G o напиша:Томе се докажа дека е изгубен германец ... некој ден и глата ќе си ја заборајш а не апаратот,бај тхе вај даница 100 пати поубо од тебе возит, добро малце на третоар се качи ама оправдано замаглено беше стаклоно![]()
така и си претпоставував, абе некако овај Кенгур како "стар" ми излгледа за 21 година, шала настрана, ШЕФОЈ сте, па и не за џабе има Кенгур напишано "Шефот".Fortune напиша:Не се гледало најдобро
И плуссс многу си личат, да не можеш да познаеш кој е кој
Лево е Ејсид, десно Кенгур.
:kesa: оф мајко мила ... извини дивине те издадов :jaj:kpbKENGUR напиша:не приметивме... :pos2::pos2::pos2::pos2:
до косата е, напоменав погоре :ljoljZIKS напиша:така и си претпоставував, абе некако овај Кенгур како "стар" ми излгледа за 21 година, шала настрана, ШЕФОЈ сте.![]()
That was mean :helou:Fortune напиша:Пристигнаа Димитар, Ne0 Newbie и уште еден дечко кој дошол со нив затоа што на двајцава им било срам.
ZIKS напиша:се сликавте сите, мислам една "групна", а ? да ве видиме...![]()
епа, "дакле" се ?, сакам да видам како изгледаат некои од форумов, онака чисто информативно.P.Overdrive напиша:Да е една само..![]()