Собиранка во Охрид (впечатоци тука - слики во галерија!)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
слики во галерија наверојатно, и заборавив да додадам, охриѓани-супер место сте одбрале, поубаво не можевме да си поминеме сите заедно и во табана и во клубот(btw, како се викаше?) и да го поздравите ди-џејот -)) добро клаберско музиче -)), и стружани-фала на гостопримливоста и за понудите, ама не се лутете, знаеме дека "не сме со сите" штом тргнавме во таква состојба накај скопје. -)))
како и да е стигнавме, имаше рапорт од мац и џоле -)), сега се чека кола број еден да пристигне и да рапортира!

Е сега пошо дознав дека сте на безбедно можам мирно да спијам,
сон не ме фати :vozbud: се мислев: али стасале скопјаниве безбедно:pos2: :pos2: :pos2: поздрав до сите и се гледаме сега на едно кулирачко кафенце

пс. бушав се гледаме јас и ти наскоро да расчистиме некои сметки :)

и уште едно!

пс. од сигурни извори дознав дека бушав и ...... леле не ми текнува кој беше другиот, се искапиле во енѕерото наше:pos2: :vozbud: :pos2: :vozbud: :pos2: леле не се нормални си ги оставиле бубрезите ...

Гледам кола број 1 стигнала безбедно во Скопје .. за кола број 2 не знам што се дешават зш сега станав а требаше на кафе да одам охрид ама јбг заспав.
Оваа беше најлудата собиранка и баш ми беше мило што запознав толку многу форумџии ... брат продужи право ... не бе заеби кривина е ова :) :) :) кенгур беее :pos:
Па од 9 и пол во табана бевме јас,fortune,develish i ninja и си испивме по една пијачка и тогаш дојде кола бр.1 и почна да се загрева атмосвера ама ко дојде кола бр.2 Е,неее.... тогаш беше шо беше едвај се сместивме ама кој кај стигнал си седнавме супер беше ... до 11 и пол ја бев сам од струшка екипа па дојдоја и другите стружани па се напивме уш по една пијачка и ојдовме ( пак заборајв како се викаше местото ) и беше многу гужвастично ама лудо ... поздрав до sagaqua успеа 30 лудаци во то диското да не пикнит.Најважно собиранкава беше екстра

Сликите кога ?

Mac)) напиша:
Ејјјј брат да ни беше времево вакво денес а ?
:pos: :pos:
Цитат бај КпБКенгур :pos:
абе не вадете афери -))) овој си беше мој кикс -)) мислев за вчера! :pos::pos::pos::pos::pos::ljolj:

G e G o напиша:
Гледам кола број 1 стигнала безбедно во Скопје .. за кола број 2 не знам што се дешават зш сега станав а требаше на кафе да одам охрид ама јбг заспав.
Оваа беше најлудата собиранка и баш ми беше мило што запознав толку многу форумџии ... брат продужи право ... не бе заеби кривина е ова :) :) :) кенгур беее:ojea:
Па од 9 и пол во табана бевме јас,fortune,develish i ninja и си испивме по една пијачка и тогаш дојде кола бр.1 и почна да се загрева атмосвера ама ко дојде кола бр.2 Е,неее.... тогаш беше шо беше едвај се сместивме ама кој кај стигнал си седнавме супер беше ... до 11 и пол ја бев сам од струшка екипа па дојдоја и другите стружани па се напивме уш по една пијачка и ојдовме ( пак заборајв како се викаше местото ) и беше многу гужвастично ама лудо ... поздрав до sagaqua успеа 30 лудаци во то диското да не пикнит.Најважно собиранкава беше екстра

море а кола бр.3 и кола бр.4 кога стасаа?
е тогаш веќе почна да станува густо, па тогаш почнаа келнерката и шанкерот да бараат да се сликаат:vozbud: поздрав.

Една од најдобрите собиранки! :ojea:

Спиен само 4 часа, некако немам многу снага да раскажувам околу собиранката баш во овој момент! Се собравме прилично голем број Кајганџии што ме радува! Мило ми беше што се запознав со Димитар, Марина, МАР МАР, Ninja (со право го има заслужено никот), Геџо, и Сагаква! Се надевам дека не испуштив некој.... Сите останати Кајганџии од Охридско-Струшкиот регион веќе ги имав запознаено :)

Патот накај Охрид (на мое изненадување :pos:) помина стварно добро.
Пристигнавме по некои 3 часа и се паркиравме во најголемата баричка што Коки можеше да ја најде во градот. Потоа јадевме во Џино (и во Pink Panter) и пиевме RedBull... Мене уште ме боли срцево од RedBull-от, ама не затоа што беше премногу јак, туку затоа што го плативме по 170 денари. :pos:

После го тепавме времето до 21:30 кога почнаа да пристигнуваат сите...
Се изназборевме, изнаигравме и изнапивме пиво. Откако бидна фајронот во Табана, продолживме во диско (дури и таму диџејот беше Кајганџија - NLO). Битно, сите бевме трезни на крај! :icon_bigg

PS:
Коки - возач на денот.
Сагаква - закон! :-)

А сликите кога? Дај да видиме шо лудории имате праено таму...

naum_spaseski напиша:
А сликите кога? Дај да видиме шо лудории имате праено таму...
Сега за сега, само една „попатна“ слика од мене и Кенгур :-)

acid-kengur.jpg

Сега вака одморена и свесна да си напишам впечатоци од собиранката.

Значи... Јас, Девилиш, sagaqua и G e G o стигнавме први за да ги пречекаме гостите. Се надевавме дека Марина ќе не` чека таму, но разбравме дека била болна и дека нема да се појави. Пристигнаа Димитар, Ne0 Newbie и уште еден дечко кој дошол со нив затоа што на двајцава им било срам. Кога си замина тој, дојде и Ninja без оружје и после нејзе МАР МАР, па правевме планови како да ги распоредиме масите за да бидеме сите заедно.
Скопјанишчава доцнеа, па конечно пристигна кола број (не знам кој). Се сместија, помуабетивме и ги чекавме тие од другата кола кои се запиле некаде и не` заборавиле:pos:
Е кога пристигнаа и другите Скопјани, настана хаос со масите, ама конечно ги наместивме во вид на .!. (ненамерно), па планиравме да сместиме една форумџивка на врвот (за малку ќе ни успееше сеирот мене и на Acid), ама ЅОНЕ го фати тоа место. Не се знаеше кој каде седи, се шеташе од фотеља до фотеља, бевме многу гласни и нормално дека сите во нас гледаа и се чудеа.
Пристигнаа и Стружаните конечно, се сместија и после следуваа дешаванки со сликање кај шанкот:pos: Нема потреба да кажувам детали, ќе си гледате слики и се` ќе ви стане јасно:pos:
Пристигна Марина и тогаш се скрши и првото шише, ја кренавме Табана во воздух:pos:
Откако си ги собравме парталите отидовме во ФЕЈМ`С (за сите кои заборавиле како се вика клубот). Секоја чест за sagaqua што влеговме тооооолку многу луѓе, само штета што си замина порано! Внатре гужвишта, се стокмивме кај диџејот и се играше. Супер музика, супер забава, прееееекрасно весело друштво! Немам зборови за дечките, кој од кој повесел.
За жал, неколку си отидоа и не ми се коментира тоа, бидејќи ми е многу криво. Сепак на крај останавме најиздржливите. Сменаа музика и се изнаигравме, а врв беше со ретрото:vozbud:

Преубаво си поминав, одлична собиранка, премногу смеење, прекрасни луѓе! Браво за тие што дојдоа (посебно за тие од Скопје и Димитар), поминаа километри за да си поминеме толку убаво! Злааатни дечки!
На тие кои не беа им останува само да си пукнат од мака.

Е, нееее!

:nesvest::nesvest::nesvest:

п.с. Келнерката од Табана рече дека сме и` ја разубавиле вечерта, дека дечките се супер и дека не` чека пак!

Acid напиша:
Сагаква - закон! :-)

Овој пат бешоВ НАД законот ( да не речам дупка :pos:)

Ќе почнам од крајот со Фејмос, зашто таму се деси една анегдота која не ја знае никој. Си се испоздравив со тие колегите мои и ги забркав малку „ Ајде разлаз...овде немаТ шо' да барате„ сврзав неколку реченици со газдата и без проблем мртва ладна на дечкото што стоеше на врата( не знам како се вика ама сум имала „блиски„ средби:sport2:) му викам „Следниве се со мене„ Ме погледна типот и ми вика „Колку луѓе се?„....јас му викам цело одделение, а тој ме погледна бледо:) и почнаа да си влегуваат сите еден по еден.....кога влегоа сите, овој љубопитен претворен цел во прашалник„ Абе ти кога се префрли во образование???„ а јас му викам „ Не сум се префрлила бе, ова се Блок Д од отвореното одделение на КПУ-Затвор, па се на викенд-допуст„.....типот остана со подотворена уста и без коментар:pos::pos::pos: се зеде малку себе си и веројатно ја препозна Девилиш :pos::pos::pos:па ми вика „И оваа бре охриѓанкава???????„....„Ааааааа да, да....таа е во посебен Оддел со привилегии како „домаќинка„:pos::pos::pos::pos: .
Штосот да биде до ВкраЈ нели, откако влеговме внатре, дојде Еко и вика абе тројца се загинаа:), останаа надвор мислам Бушав, Ѕоне и уште некој не ми текнува кој....излегов и ајде и тие влегоа, а овој на врата кутриот ми вика „Уште ли бе ги има????„ :)...„Не, толку се, овие ги загинав некаде попат, ама еве колку се воспитани, гледаш! Сами ме најдоа!„:pos::pos::pos:

Аааааааааааааа не можам уште да се изнасмејам :pos::pos::pos:

ОДЛИЧНО дружење, срцки сте сите и жалам што морам да Ве напуштам предвреме...ама, морав на работа денес:)

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Сагаква маааа ме пресмеа!!!!!!!!

ВОНРЕДНИ ВЕСТИ!

Бушав и Sоне беа видени и забележани од нашите камери денеска во водите на Охридското Езеро (плажа Св.Стефан)како праат сефте за годинава(читај-се искапија за прв пат) Потоа следуваше свечен ручек(Дивајн немам зборови колку си претерано супер)....по минатите мигови во добро друштво и екстра расположение,колата бр.2 се упати за Скопје,а останатите присутни-сите по дома..
со повеше информации во наредните вести..
директно од теренот,специјално за Кајгана Форум-ЦРВЕНОКОСА

Acid напиша:
Сега за сега, само една „попатна“ слика од мене и Кенгур :-)

acid-kengur.jpg
е, кој си ти, кој е Кенгур ? пошо не се гледа најдобро. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom