Собиранка во Охрид (впечатоци тука - слики во галерија!)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
У бре сон не ве фатило :vozbud:
Ај јас вака посабајлечки со три саати дремење да пробам да си кажам моите впечатоци, журката помина одлично, запознав многу интересни луѓе, и можам да кажам штета што кратко траеше .. али наредниот пат :zlo:

Ај и јас да кажам дека си поминавме одличноооо :vozbud::vozbud::vozbud:
а на другите да ви е криво шо не дојдовте
ae.gif

иначе чекаме слики :jaj:

Премногу кратко траеше.. единствена забелешка, не до организаторите, нормално (брачко :)). Еден куп нови (интересни) луѓе, заебанции, пиење, снемување кислород по клубови, пиење, музика, пиење.. поздраФ до стружани - фала на понудата, и еве гледате, преживеавме (не знам како додуша, го преспав пола пат, ама нејќам ни да знам штом веќе сум дома :)). Еко, ти го памтам ова :)

Екстра.

Брат продужи право...
Не не не заеби оваа кривина е :pos: :pos:
Спиеше тогаш ? :pos:

Mac)) напиша:
Брат продужи право...
Не не не заеби оваа кривина е :pos: :pos:
Спиеше тогаш ? :pos:

Не бе, тоа на почетокот беше.. ама моментот кога Еко иде десно, ние право, Коки кочи насред раскрсница, а пред нас врти цајкански крајслер.. :pos: :pos:

Ејјјј брат да ни беше времево вакво денес а ?
:pos: :pos:
Цитат бај КпБКенгур :pos:

:pos::pos::pos:Кој го кажа тоа со продужи право, не заеби кривина е ова:pos::pos::pos:Кенгур ?:pos::pos:

Остај.. сите имавме моменти :)
Чекаме да се разбудат овие од втората група, да се фрлат од Канео (:pos:), и тие што ќе преживеат да поднапишат нешто..

Uf upm kolku mi e krivo so ne dojdov :cry: Da se pluknam vo gostite :) Imaja edno dete so niv i domasnive zivotni (mama i tato :)) ne me pustija zs moralo da sedam so niv. Gostite bile od po*ranata Oztralia.:lut: Lele kolku mi e krivo :cry: :)

Убаво си поминавме и благодариме на гостопримството. jejeje
А битно и Струга бевме и голем поздрав до струшката екипа.:helou:

п.с.Не знам како издржав да возам сеа на враќање од 6 сабајле, без спиење цел ден.:pos:

Се извињавам шо не бев многу друштвена, знајте зш, ама си поминав суууупер!! Ненормални сте сите...:D

Гледам скоро сите сте напишале по нешто,па редно е и од мене некој ред....нема потреба нешто посебно да објаснувам и прераскажувам-си поминавме стварно ептен супер!!!! :vozbud: и мило ми е што ве запознав(тие што дојдовте),а за останатите што не не удостоија со нивното ,,ценето,, присуство----појма немате што сте пропуштиле!!!!:uvo: :baeh:
ај до скоро видување..........:back:

п.с. абе скопјани се искапивте? само ако сте мочале во ензероно....:nenene:

ЦРВЕНОКОСА напиша:
Гледам скоро сите сте напишале по нешто,па редно е и од мене некој ред....нема потреба нешто посебно да објаснувам и прераскажувам-си поминавме стварно ептен супер!!!! :vozbud: и мило ми е што ве запознав(тие што дојдовте),а за останатите што не не удостоија со нивното ,,ценето,, присуство----појма немате што сте пропуштиле!!!!:uvo: :baeh:
ај до скоро видување..........:back:

п.с. абе скопјани се искапивте? само ако сте мочале во ензероно....:nenene:

Off topic абе мочањето во езеро не му штети на езерото никако туку премногуте туристи, и рибокрадци, му сметаат, а ако мочаат во езеро, само докажуваат колку им е културата.

Billa Bong напиша:
:pos::pos::pos:Кој го кажа тоа со продужи право, не заеби кривина е ова:pos::pos::pos:Кенгур ?:pos::pos:
уат? ја се збунив со времето. па добро бе луѓе 6 саат сабајле беше, дај малце лабаво, не пукајте до толку сеир:pos2::pos2::pos2::pos2:

едит: сликите се.. мх мх мх мх...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom