Собиранка- Септември 2011

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:icon_lol:
Абе зафатени луѓе сме, шо не кажувате вакви работи порано :icon_lol:
Шала на страна, имам обврска битна тогаш, (состаноче), ама се надевам ќе завршам на време, или со мало задоцнување, па ќе ви се убацам, таман малце залиени да бидете :icon_lol:
Леандра, дај конечно да те видам, ако можеш земи ги Сатори и ГосподНеМрзи :D

:icon_lol:
Абе зафатени луѓе сме, шо не кажувате вакви работи порано :icon_lol:
Шала на страна, имам обврска битна тогаш, (состаноче), ама се надевам ќе завршам на време, или со мало задоцнување, па ќе ви се убацам, таман малце залиени да бидете :icon_lol:
Леандра, дај конечно да те видам, ако можеш земи ги Сатори и ГосподНеМрзи :D

Малиот јавно вака не смее да присуствува, но во тајност да ти кажам секаде го носам со мене :icon_lol:
Сатори ако биде Скопје ќе дојде претпоставувам. А јас... јас ќе те почекам за заливање :)

A јас... јас ќе седнам меѓу вас две, онака за кршење просек. Кафана тешко одбивам па макар и се викала "Кај Маршалот". Како им беше тоа слоганот-Подобро Кај Маршалот на ручек отколку во Белата Куќа на доручек, така нешто... Само ради друга зафрканција не знам колку ќе седам.

:cautious:

Постари примате?

Зависи колку постари. На тие што се многу постари им се прави ескимска тактика, кога ќе остарат на санта мраз ги ставаат и ги одпловуваат односно на Кајгана збиранките свечено на сплав се ставаат и со сите почести го пуштаат сплавот низ Вардар.

Зависи колку постари. На тие што се многу постари им се прави ескимска тактика, кога ќе остарат на санта мраз ги ставаат и ги одпловуваат односно на Кајгана збиранките свечено на сплав се ставаат и со сите почести го пуштаат сплавот низ Вардар.

Aбе немаше некоја ескимска тактика со позајмување на жените на гостите?

:sneaky:

Aбе немаше некоја ескимска тактика со позајмување на жените на гостите?

:sneaky:

Тоа знам за една дешавка дека се случило во бивша Југославија кога на Чехот му дошол на гости некој Југословен, со многу подароци што во тогашна Чешка биле научна фантастика, а овој за возврат оти немал што му ја одстапил жена му. За ескимите не знам :)

Тоа знам за една дешавка дека се случило во бивша Југославија кога на Чехот му дошол на гости некој Југословен, со многу подароци што во тогашна Чешка биле научна фантастика, а овој за возврат оти немал што му ја одстапил жена му. За ескимите не знам :)

Ни јас не сум сигурен, ама мислам дека негде прочитав како кај ескимите е нормално да му ја отстапиш жената на гостинот.

So, lets stick to that custom, shall we?

Она со Вардар, како што е ладничко овие дена, и не е нешто...

Ни јас не сум сигурен, ама мислам дека негде прочитав како кај ескимите е нормално да му ја отстапиш жената на гостинот.

So, lets stick to that custom, shall we?

Она со Вардар, како што е ладничко овие дена, и не е нешто...

Не знам колку на отварачот на темата ќе му се допадне идејата :))))).

Еве, на Кајзер му се допаѓа што јас ќе дојдам, ја спрема безбол палката.

Џабе ти е пријател, под заштита на Леандра сум...

:cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom