Собиранка- Септември 2011

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Почитувани полнолетни членови на Кајгана, тие што меѓусебе се познаваат, сите кои сакаат да запознаат нови членови и оние кои досега не биле видени, или пак ние не сме ги виделе...

24 септември,
21 часот ресторант (кафана) КАЈ МАРШАЛОТ

Претпоставувам дека горе-доле сите знаете каде се наоѓа, но ајде да дадам мала ориентација- Кинг бургер, Вирус кафе, Матица, бул. Климент Охридски...кој не знае нека си праша.
Значи, не се срамете, дојдете, конечен број да се знае до петок околу пладне, 14,15 часот со цел да се резервира со време. Пишете на темава.

Присутен со голема желба да се видaм со стара гарда форумџии such as sussaro, burn, pravnice, darki, isakeyten, GHUA, crazyinlove, leandra, magde inter, satory, stefi, votka, zemZi и блиските (се знаат кои се).

Незнам дали ќе ве дружам цела вечер ама ќе дојдам. Срамота е да не дојдам со оглед дека е на 14 секунди од мене.
Саладин друже и јас би сакал да се видиме, некако осеќам јак муабет, на иста бранова должина размислуваме:) И сите останати секако. Особено би ја спомнал Леандра, одамна ја читам и баш ќе ми биде мило да ја запознаам.
Јас сум 100% сигурен!

Незнам дали ќе ве дружам цела вечер ама ќе дојдам. Срамота е да не дојдам со оглед дека е на 14 секунди од мене.
Саладин друже и јас би сакал да се видиме, некако осеќам јак муабет, на иста бранова должина размислуваме:) И сите останати секако. Особено би ја спомнал Леандра, одамна ја читам и баш ќе ми биде мило да ја запознаам.
Јас сум 100% сигурен!

Ќе дојдам, чувај место до тебе :)
Се надевам ќе помине Princes of Evil (ако беше вака никот) и стара багра пијандури (џени пијаницата, македонка алкохоличарката итн итн) :icon_lol:

Се надевам ќе помине Princes of Evil (ако беше вака никот) и стара багра пијандури (џени пијаницата, македонка алкохоличарката итн итн) :icon_lol:
Мислам неа мерак ќе и се напраи со ова. И ветив уше од Маракана :)

Ваљда ќе поминам. Можда на пиво, можда на поминување. Ништо не се знае.

Ја нема да ве дружам од оправдана пи4ина :icon_lol:
ама на следната шо ја договаравме за 9 ти (тој беше датумот?) доаѓам обавезно со литро ракија :pos:
Пиј жено од мене ракика и шопска. Кис4е до следната собиранка, чувај ја џени.

Ја нема да ве дружам од оправдана пи4ина :icon_lol:
ама на следната шо ја договаравме за 9 ти (тој беше датумот?) доаѓам обавезно со литро ракија :pos:
Пиј жено од мене ракика и шопска. Кис4е до следната собиранка, чувај ја џени.

Не идам ни ја на свадба сум,

(на свадба ми рече да кажам така? :confused:) :pos:

Сериозно, не можам викендов, ама наредната ве дружам. И јас сакав да се видам со членови како Pravnice и остала стара гарда :)
--- надополнето: Sep 21, 2011 11:17 PM ---

Жено ние не броиме у чаши, во буриња броиме, how old r u , 12? :pos:

Сериозно, не можам викендов, ама наредната ве дружам. И јас сакав да се видам со членови како Pravnice и остала стара гарда :)

Џену ние ако не во кафана, осеќам на некоја утакмица ќе се начекаме:)

Жено ние не броиме у чаши, во буриња броиме, how old r u , 12? :pos:

Без вас не ми се пие, од тага ќе протестирам со сок :(
Знам дека ми верувате :sneaky: Се гледаме со вас на 9ти, дотогаш апстинирај погледни се на што личиш само 20кг имаш на себе.

Без вас не ми се пие, од тага ќе протестирам со сок :(
Знам дека ми верувате :sneaky: Се гледаме со вас на 9ти, дотогаш апстинирај погледни се на што личиш само 20кг имаш на себе.
Ти договори за на 9ти?:pipi:
п.с.Не пиј сок, оси ќе се собираат околу тебе :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom