Собиранка 25+ The Sequel

• Креатор на темата Креатор на темата rymz
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нели клоци ма за помалите од 25? Или серпико е привилегиран? :)

Special pass, approved by the MAI (Mistique Agencie de la Intelligence) :)

Плус, убаво ме проверија таму, и ми дозволија да седнам на масата за големи :) Иако од трема пред да дојдам, две чашки вино испив :pipi:

Нели клоци ма за помалите од 25? Или серпико е привилегиран? :)

Серпико под 25 дојде при крај да ги прибере тие над 25, пошто вторите абер немаа да станат. :icon_razz Башка има ментален капацитет да се носи со над 25 ехехееее...

П.С. Додека напишам се разврзал муабет. :)

Special pass, approved by the MAI (Mistique Agencie de la Intelligence) :)

Плус, убаво ме проверија таму, и ми дозволија да седнам на масата за големи :) Иако од трема пред да дојдам, две чашки вино испив :pipi:

Да не се сфатиме погрешно, ептен од таквоото ми иде да си гризнам шо не бев па затоа лупам сеа... (ми просутваш нели) :)

Да не се сфатиме погрешно, ептен од таквоото ми иде да си гризнам шо не бев па затоа лупам сеа... (ми просутваш нели) :)

Нормално.
Ал не повторувај вакво однесување повеќе пати, пошо цела ќе се изедеш со тек на време :)

Пукнете душмани, супер си поминавме. Штета што не можевте да "играте" подолго па да завршевме некаде...па можда и на асфалт легнати пијани :)

П.С Серпико е 25 approved.

Не дојдов заради болест истоимена со една фабрика за мебел.

Да бе - вакви геријатриски дешавки ко предигра за испит (ова по вротпут намерно ми го праите нели :tapp: )
Нареден пут јас ви носам 2 литра сјај да му измиете чиниите на келнерот што е ова по весници да ве чита чоек какви „недомаќини“ сте станале ... па каков е тој пример за помладите :pos2:

Ах... туѓината пуста да остане...
Иако неам 25, ќе ве прелажев, ќе пиев некоја клоца... ама мислам дека ќе вредеше :)

Навистина сакав да дојдам, али бев некои 600 километри предалеку :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom