Собиранка 25+ The Sequel

• Креатор на темата Креатор на темата rymz
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Toп.

Таман по мсн уште неколку души спомнаа ќе доаѓале.

Че го пцујам па ако сакаш бриши, ако остај нека прочитаат другите и да се засрамат.

Че им ебам и емесен и тељефон и се.
Тука треба да се пишува, за да знам на Фичо за колку души маса да му резервирам.

Утре накај 4 попладне му се јавуем на Фичо и резервирам. Досега 6ка има, еве за 8 ќе резервирам, 2 луфта нека има.

Ни две, ни три! :pos:
Стварно може да се лоцираме малку поблиску до центарот. И така сме малку, може да постигнеме договор. Мене ми е ок местото. :)
П.С. Сега видов дека коорганизаторот е online, значи може да се произнесе по прашањето. :)

Последен пат бевте најавени: вчера во 18:48 :toe: Сигурна си дека сум бил он лајн, или ја нешто не сфатив :)

Бравос, ма секако ми одговара, плус одлично е местото. И кај отиде мислењето на Пикасо? :) Таман се израдував у Скопје е.

Последен пат бевте најавени: вчера во 18:48 :toe: Сигурна си дека сум бил он лајн, или ја нешто не сфатив :)

Бравос, ма секако ми одговара, плус одлично е местото. И кај отиде мислењето на Пикасо? :) Таман се израдував у Скопје е.

Ја се извињавам, ама кога го пишував постот кај мене стоеше дека си тука. :)

Баш убава екипа,доаѓам и јас:)
Викторе ќе ме чакаш,нали:)И каде е на Акаша сестра и,Земчо и Сусаро,немој случајно да не дојдете:sakas_ust

Еднаш донесов другарка,одвај куртули,втор пат не ги изложувам на опасност:)

Баш убава екипа,доаѓам и јас:)
Викторе ќе ме чакаш,нали:)И каде е на Акаша сестра и,Земчо и Сусаро,немој случајно да не дојдете:sakas_ust

Сигурно не ја приметила темава. Ќе ја обавестам :)

Резервирано е маса за 8 души од 20:00.

Мистичен
ВикторГГ
Јас
Леандра
Надја
БетиБуп
Ацева

Тоа се седум души. Оставено е луфта за 2-3ца плус како што кажа Мистичен дека ќе дошле ама ги мрзело да пишуваат.

Како и да е...

Чекална каде? Кое време?

Убаво да си поминете и да не не` оговарате нас помалите :wink:.

Убаво да си поминете и да не не` оговарате нас помалите :wink:.

Особено тие малолетните потенцијални "домаќинки" први ни се на тапет. Не се секирај, ќе те спомнеме и тебе низ целата вечер некаде во некој контекст. Hiccup...hiccup..

Резервирано е маса за 8 души од 20:00.

Мистичен
ВикторГГ
Јас
Леандра
Надја
БетиБуп
Ацева

Тоа се седум души. Оставено е луфта за 2-3ца плус како што кажа Мистичен дека ќе дошле ама ги мрзело да пишуваат.

Како и да е...

Чекална каде? Кое време?

Ние сме блиску до локалов (јас,Виктор и Надја) се чекаме на партизанска во 20:00.Вие ќе касните или пред нас како домаќини на тајната вечера?
Знам колку им е тешко на оние со 24:)Но ограничена е возраста,секој помал што ќе налета,ќе добие по две клоци од присутните:)

Ептен радо би ве дружела, ама тек утре летам за скопје,а вие преместивте датум,петок нели требаше да биде,кме кме, ај следниот пат:)

Ние сме блиску до локалов (јас,Виктор и Надја) се чекаме на партизанска во 20:00.Вие ќе касните или пред нас како домаќини на тајната вечера?
Знам колку им е тешко на оние со 24:)Но ограничена е возраста,секој помал што ќе налета,ќе добие по две клоци од присутните:)

Јас најверојатно ќе сум внатре, со газдата лаф муабет нешо дрн дрн, така да Виктор нека ми титне во секој случај коа ќе се соберете.

Јас најверојатно ќе сум внатре, со газдата лаф муабет нешо дрн дрн, така да Виктор нека ми титне во секој случај коа ќе се соберете.
Ok.
Сака уште некој да го чекаме,надвор?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom