Собиранче во сабота [31.03.2012]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кои женски ќе не дружат на ракија и шопска нека се додадат на листа :icon_lol:
Шопска со кромид налупајте се па да видиме дали ке ве дружи некој после :pos:

Инаку жо но пуедо, тенго колоквиуми будуча недела :D

Шопска со кромид налупајте се па да видиме дали ке ве дружи некој после :pos:

Инаку жо но пуедо, тенго колоквиуми будуча недела :D
Мислиш другите нема да јадат кромид? Пффф

Одамна сум член на форумов а ниеднаш не сум дошол на собиранка или па на мал фудбал.
Њукамерс примате, или сте си некое стандард друштвенце?

Јехеј, доаѓам и ја. Многу сакам да ја гушнам Леандра, силно, силно :)
--- надополнето: 27 март 2012 во 20:11 ---
Одамна сум член на форумов а ниеднаш не сум дошол на собиранка или па на мал фудбал.
Њукамерс примате, или сте си некое стандард друштвенце?
Њукамерс ар велкам :)
Поинтересно е со њукамерс.

Јехеј, доаѓам и ја. Многу сакам да ја гушнам Леандра, силно, силно :)
--- надополнето: 27 март 2012 во 20:11 ---

Њукамерс ар велкам :)
Поинтересно е со њукамерс.
Со њукамерс секогаш почетниот муабет е шаблон.
Ти кој член си, darmon си ти?
А како се викаш?
Од кај си ти?
Ееее а бе го знаеш оној од кај тебе Влатко, тој бе со носот?
И ти што правиш во животот, студираш, работиш?
И тако даље, ама секогаш ми е интересно што тој е тој муабет со новите познанства. Општи информации. Хаха :)
Се прашувам, мора ли секогаш да биде тој класика муабет?
А како би изгледало ПРИМЕР, некоја женска ти се свиѓа физички и приоѓаш и и викаш: Здраво јас сум тој и тој, ке сакаш ли да се повозиме со БМВ-то (не со колата, него да се нагласиш дека имаш БМВ) до Водно (мада на Водно посматрачи врие, а и полиција удара по гол гс со пендрек)?
Значи директно да прејдеш на она што воопшто си и пришол на девојката, одма да и ги кажеш твоите намери.
Не ми се верува дека на некој до сега му упалил тој прв муабет.
И затоа ке кружиш, ке потпрашуваш прашања што можеби воопшто не ти се битни, од типот, кај заврши средно или кој број на хулахопки носиш :) , се за да дојдеш до првобитната помисла дека таа девојка е бомба и би сакал да ја креснеш и толку. Не сакаш ни име да и знаеш ни од кај е ни кај работи ни ништо, идеш, дрмаш, бегаш.
А се кладам дека нема машко што не помислило за некоја девојка на тој начин.
Заклучок, пак мора тој шаблон од муабет да се направи, ако ти се види некој нов дечко/девојка привлечен/на.
Поздрав, најверојатно ке се видиме во сабота вечер, и сигурно ке има многу шаблон муабети :) ...

Со њукамерс секогаш почетниот муабет е шаблон.
Ти кој член си, darmon си ти?
А како се викаш?
Од кај си ти?
Ееее а бе го знаеш оној од кај тебе Влатко, тој бе со носот?
И ти што правиш во животот, студираш, работиш?
И тако даље, ама секогаш ми е интересно што тој е тој муабет со новите познанства. Општи информации. Хаха :)
Се прашувам, мора ли секогаш да биде тој класика муабет?
А како би изгледало ПРИМЕР, некоја женска ти се свиѓа физички и приоѓаш и и викаш: Здраво јас сум тој и тој, ке сакаш ли да се повозиме со БМВ-то (не со колата, него да се нагласиш дека имаш БМВ) до Водно (мада на Водно посматрачи врие, а и полиција удара по гол гс со пендрек)?
Значи директно да прејдеш на она што воопшто си и пришол на девојката, одма да и ги кажеш твоите намери.
Не ми се верува дека на некој до сега му упалил тој прв муабет.
И затоа ке кружиш, ке потпрашуваш прашања што можеби воопшто не ти се битни, од типот, кај заврши средно или кој број на хулахопки носиш :) , се за да дојдеш до првобитната помисла дека таа девојка е бомба и би сакал да ја креснеш и толку. Не сакаш ни име да и знаеш ни од кај е ни кај работи ни ништо, идеш, дрмаш, бегаш.
А се кладам дека нема машко што не помислило за некоја девојка на тој начин.
Заклучок, пак мора тој шаблон од муабет да се направи, ако ти се види некој нов дечко/девојка привлечен/на.
Поздрав, најверојатно ке се видиме во сабота вечер, и сигурно ке има многу шаблон муабети :) ...
Ако те мрзи да праиш (шаблон) муабет, стај си ливче со јузер нејм. Не се иде на собиранки за муабет, туку за глеање и пиење.

е јебига на школо сум иначе ќе претрчев од Штипов :D

За неупатените новајлии ако може некој да каже каде се наоѓа Мистик ? :)

Ако останам Скопје викендов count me in......ама тешко да останам(n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom