Г
Гучи
Гостин
Шопска со кромид налупајте се па да видиме дали ке ве дружи некој послеКои женски ќе не дружат на ракија и шопска нека се додадат на листа
Инаку жо но пуедо, тенго колоквиуми будуча недела
Шопска со кромид налупајте се па да видиме дали ке ве дружи некој послеКои женски ќе не дружат на ракија и шопска нека се додадат на листа
Мислиш другите нема да јадат кромид? ПфффШопска со кромид налупајте се па да видиме дали ке ве дружи некој после
Инаку жо но пуедо, тенго колоквиуми будуча недела
Њукамерс ар велкамОдамна сум член на форумов а ниеднаш не сум дошол на собиранка или па на мал фудбал.
Њукамерс примате, или сте си некое стандард друштвенце?
Со њукамерс секогаш почетниот муабет е шаблон.Јехеј, доаѓам и ја. Многу сакам да ја гушнам Леандра, силно, силно
--- надополнето: 27 март 2012 во 20:11 ---
Њукамерс ар велкам
Поинтересно е со њукамерс.
Немој да ти дојдам јас таму и да те посинам од “гушкање“!!Јехеј, доаѓам и ја. Многу сакам да ја гушнам Леандра, силно, силно
Ако те мрзи да праиш (шаблон) муабет, стај си ливче со јузер нејм. Не се иде на собиранки за муабет, туку за глеање и пиење.Со њукамерс секогаш почетниот муабет е шаблон.
Ти кој член си, darmon си ти?
А како се викаш?
Од кај си ти?
Ееее а бе го знаеш оној од кај тебе Влатко, тој бе со носот?
И ти што правиш во животот, студираш, работиш?
И тако даље, ама секогаш ми е интересно што тој е тој муабет со новите познанства. Општи информации. Хаха
Се прашувам, мора ли секогаш да биде тој класика муабет?
А како би изгледало ПРИМЕР, некоја женска ти се свиѓа физички и приоѓаш и и викаш: Здраво јас сум тој и тој, ке сакаш ли да се повозиме со БМВ-то (не со колата, него да се нагласиш дека имаш БМВ) до Водно (мада на Водно посматрачи врие, а и полиција удара по гол гс со пендрек)?
Значи директно да прејдеш на она што воопшто си и пришол на девојката, одма да и ги кажеш твоите намери.
Не ми се верува дека на некој до сега му упалил тој прв муабет.
И затоа ке кружиш, ке потпрашуваш прашања што можеби воопшто не ти се битни, од типот, кај заврши средно или кој број на хулахопки носиш , се за да дојдеш до првобитната помисла дека таа девојка е бомба и би сакал да ја креснеш и толку. Не сакаш ни име да и знаеш ни од кај е ни кај работи ни ништо, идеш, дрмаш, бегаш.
А се кладам дека нема машко што не помислило за некоја девојка на тој начин.
Заклучок, пак мора тој шаблон од муабет да се направи, ако ти се види некој нов дечко/девојка привлечен/на.
Поздрав, најверојатно ке се видиме во сабота вечер, и сигурно ке има многу шаблон муабети ...
-тогаш доаѓам и јас да го вратам во животНемој да ти дојдам јас таму и да те посинам од “гушкање“!!
Знаеш кај е Мистер Џек?За неупатените новајлии ако може некој да каже каде се наоѓа Мистик ?
Знаеш кај е Мистер Џек?