Со затворени или отворени очи?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
Mi se ima sluceno i taka i taka, no pretpocitam so zatvoreni oci.

i dvete varijanti sum gi probal ali filingot e so zatvoreni o4i da go pravis toa :) zna4i siguren si deka znaes kako se pravi hahaha :) mala sala

MaCk0 напиша:
mnogu boso e kazano se LAPATE BE aman :)))
ianche zavisi kako koga se ljubam
Стварно еј,го грдите моментот.
Со затворени.Некако без чувства е со отворени.

Најцесто затворени но понекогаш полуотворени никогаш не сум пробал а цело отворени некак мислам дека е глупо

so zatvoreni mi e poubavo ama nesto u posledno vrema pocnav cesto da gi otvoram i mi stana navika toa i sega mi e nekako cudno pak da gi zatvoram...

јас мислам дека нема ништо посекси од тоа да гледаш како некои се лапаат и девојката бакнувајќи се со поглед му се пушта на друг

Insane напиша:
Паааа .. додека се лапате со дечкото/женската вашите очи се затворени или шетате со погледот наоколу ??? :)

На мене ми се секогаш отворени :) освен кога ќе се задлабочам во бакнежот :)

Na tebe sekogas ti se otvoreni za da vidis da ne ima nesto ubavko i od strana a ??:zlo: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Epa definitivno e bolje so zatvoreni. Taka poise uzivas u baknezot i mislis samo na toa. Btw nw mi tekinja kaj citav i so ustvari bese toa ali znam deka kazuvase deka koga si so otvoreni oci e samo onaka kolku da projde (navika), nisto poise. Ali koga e so zatvoreni e neso poise od navika, neso po dalboko. Ne vikam ljubov ali pak...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom